Câți bani câștigă cu adevărat o româncă din videochat, pe cont propriu, nu la un studio

Cât câștigă o româncă pe cont propriu din videochat

Cu toții ne dorim să găsim jobul perfect. Iar asta înseamnă, în linii generale, să aibă condiții de lucru excelente, un salariu de vis și, de ce nu, un program flexibil, pe care să ți-l faci după bunul plac. Studiile recente ne-au arătat că peste 80% dintre români și-ar dori un salariu mai mare, în timp ce doar 7% sunt mulțumiți cu suma pe care o câștigă acum. Totuși, în România anului 2020, vă aducem la cunoștință că se poate și altfel! Există o afacere care le oferă salariaților venituri fabuloase, dar și condiții de lux. Industria se numește videochat și câștigă, anual, mii de studente.

Cât câștigă o româncă pe cont propriu din videochat

Videochatul e o industrie care înflorește în țările sărace din estul Europei, ca Ucraina, Cehia, Bulgaria și Rusia. România s-a remarcat ca lider de piață și a devenit capitala femeilor frumoase care se dezbracă în fața camerei web pentru bani. Nici nu este de mirare faptul că acest domeniu are o priză din ce în ce mai mare la publicul feminin, mai ales dacă ne uităm la sumele încasate de acestea într-o lună. Videochatul poate aduce extrem de mulți bani fetelor care sunt dispuse să facă din această activitate o rutină profesională zilnică.

O femeie întinsă în pat.
Cât câștigă o româncă pe cont propriu din videochat.

În cifre, lucrând 8h/zi, 5 zile/săptămână, un model videochat câștigă aproximativ 4.000 $ în fiecare lună, iar asta înseamnă de 15 ori mai mult decât salariul minim pe economie din România. În plus, anual un model videochat câștigă peste 120.000$, asta în cazul în care lucrează 8h/zi, și peste 55.000$ dacă lucrează part-time. Și, făcând o paralelă cu piața actuală a locurilor de muncă, o studentă proaspăt ieșită de pe bancile facultății câștigă, în medie, 15.000$ pe an, cu un program de 9h/zi, ca în orice multinațională. Iar afacerea cu videochatul este perfect legală și reglementată prin lege!

„Rețeta succesului în videochat”

Despre „rețeta succesului în videochat” vorbesc tot mai multe modele care au ajuns să facă performanță și să ajungă la câștiguri de sute de mii de dolari. „Rețeta succesului în domeniu ăsta trebuie musai să conțină inteligența, inventivitate. Cine zice că pentru a face videochat trebuie să ai 90-60-90, habar nu are despre ce vorbește. Trebuie, mai presus de orice frumusețe, să fii extrem de isteață”, povestește un model de top al  videochat-ului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI