Câți bani ar primi Andreea Marin pentru o singură postare pe social media. Unii muncesc și o lună pentru suma asta (exclusiv)

Câți bani ar primi Andreea Marin pentru o singură postare pe social media. Unii muncesc și o lună pentru suma asta (exclusiv)
Câți bani ar primi Andreea Marin pentru o singură postare pe social media.

În perioada aceasta, televiziunile lucrează la noua grilă de programe. Însă, unele emisiuni, cu toate că au înregistrat audiențe mari, nu se regăsesc printre producțiile tv care se vor difuza din această toamnă.

Câți bani ar primi Andreea Marin pentru o singură postare pe social media

În aceeași situație se regăsește și Andreea Marin, gazda talk-show-ului motivațional ”Nu există nu se poate”, de la TVR 2.

Însă ”Zâna Surprizelor” nu depinde neapărat de această colaborare, întrucât, pe plan financiar, înregistrează câștiguri bune din reclamele pe care le postează pe conturile de socializare la anumite produse, cum ar fi alimente, haine și, mai nou, spray-uri împotriva țânțarilor.

Andreea Marin își manifesta anul trecut bucuria de a reveni pe sticlă, la Televiziunea Publică, acolo unde a prezentat, în urmă cu mai mulți ani, emisiunea celebră ”Surprize Surprize”, cu talk-show-ul ”Nu există nu se poate!”, unde a inclus povești de viață emoționante.

“Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă!”, noat ea, atunci, plină de entuziasm, pe conturile sociale.

Emisiunea Andreei Marin, audiențe bune

Astfel, emisiunea ”Nu există nu se poate!” a fost difuzată de TVR 2, de luni până joi, de la ora 18.00, după care a fost redifuzată, înregistrând audiențe foarte bune. De altfel fanii o tot întreabă pe conturile sociale când revine pe micul ecran, dar, după cum stau lucrurile, cel mai probabil vor mai avea de așteptat, notează Impact.ro.

”Emisiunea Andreei Marin încă nu figurează în noua grilă de programe a TVR 2. Există niște negocieri, probabil că din primăvară va reveni pe micul ecran, sunt ceva șanse pentru acea perioadă”, au dezvăluit surse din televiziune pentru sursa citată.

Va continua oare Andreea Marin acest proiect, ”Nu există nu se poate!”?

”Nu știm dacă revenim, totul depinde de TVR”, spunea Andreea, pe Facebook, în urmă cu câteva luni.

Andreea Marin, ”Regina Reclamelor”, pe Internet

Andreea Marin nu depinde financiar însă de colaborarea cu TVR 2, fiind considerată ”Regina reclamelor”, pe conturile sociale.

”O vedetă primește, în general, cam 250-500 de euro, pentru câteva postări, pe conturile sociale, la un produs, poate chiar și 1.000 de euro, dacă este vedetă de top, dar i se dau și produse. Andreea Marin este profi, toate firmele o caută, face reclamă atât la produse alimentare, cât și la electrocasnice, dar și la spray-uri împotriva țânțarilor”, au spus apropiații fostei Zâne a Surprizelor pentru sursa mai sus amintită.

Andreea Marin este una dintre cele mai în vogă celebrități de la noi, având o bogată carieră de televiziune în spate.

Urmăriți Playtech.ro și pe