Ce a făcut Andreea Marin noaptea, în București. Rar a fost văzută așa (exclusiv)

Ce a făcut Andreea Marin noaptea, în București. Rar a fost văzută așa (exclusiv)
Cum a fost surprinsă Andreea Marin. Mulți au rămas cu gura căscată

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și admirate vedete de televiziune, iar aceasta se asigură că fiecare apariție a ei este una elegantă. Totuși, nimeni nu se aștepta ca ea să fie surprinsă într-un mod cu totul diferit în București, noaptea.

Cum a fost surprinsă Andreea Marin. Fanii nu se așteptau la așa ceva

Încă de la primele apariții, Andreea Marin a fost îndrăgită de români. Aceasta s-a implicat, de-a lungul timpului, în diverse proiecte și afaceri ce o țin extrem de ocupată, așa că nu este de mirare că vedeta depune foarte mult efort pentru a duce tot ce își propune la capăt.

În timp ce unii oameni respectă programul de muncă, vedeta de televiziune nu se teme din a sta mai mult timp la birou atunci când are un proiect de pus la punct. Chiar dacă și-a amenajat o încăpere în vila pe care o deține în Pipera pentru a lucra, ea nu este lipsită de diferite deplasări.

Aceasta a fost surprinsă de reporterii Impact, de curând, părăsind biroul la o oră târzie după o zi aglomerată. Vedeta a muncit pe brânci, așa că a fost nevoită să părăsească respectiva locație abia la ora 22:05, pe când unele persoane deja se pregătesc să meargă la culcare.

Nimic nu îi stă în cale! Ce sacrificii face Andreea Marin pentru cariera ei

Totuși, ea nu a fost prinsă pe picior greșit nici de această dată! Andreea Marin purta o ținută albă, lejeră, perfectă pentru temperaturile ridicate din ultima vreme. Aceasta preferă un stil elegant, așa că nu este de mirare că are un rafinament aparte în orice sezon.

Andreea Marin muncește din greu pentru cariera ei, fiind contactată pentru a se alătura multor proiecte. Aceasta a părăsit biroul la o oră târzie și s-a îndreptat spre casa pe care o deține în Pipera, semn că nimic nu o poate ține departe de munca ei.

Ce planuri are Andreea Marin: ‘E un moment pentru toate’

Andreea Marin este un om împlinit pe toate planurile. Aceasta se bucură de o carieră spectaculoasă, de o fiică minunată și de o relație frumoasă alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Totuși, vedeta se gândește și să devină mămică pentru a doua oară. 

„Când o vrea Dumnezeu. (…) Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă. Lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple.

E un moment pentru toate. Știe cineva acolo sus mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!”, a spus Andreea Marin într-un interviu recent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI