Andreea Marin a făcut anunțul pentru fanii ei: ”Sunt mireasă!” Cum arată în rochia albă

Andreea Marin a făcut anunțul pentru fanii ei: ”Sunt mireasă!” Cum arată în rochia albă
Andreea Marin a făcut anunțul pentru fanii ei

Andreea Marin a îmbrăcat rochia albă și și-a surprins fanii cu o declarație. Aceasta s-a declarat mireasă cu acte în regulă, fapt ce i-a uimit pe admiratorii săi.

Andreea Marin a făcut anunțul pentru fanii ei

Andreea Marin se iubește de câțiva ani cu Adrian Brâncoveanu și a declarat recent că este pregătită să mai aducă un copil pe lume, însă se pare că este pregătită și pentru un alt mare pas din viața ei.

Deoarece este tot timpul prinsă în proiecte, Andreea Marin pare să fie întâmpinată de soarta care pare că îi dă semne la orice pas. Astfel că în această dimineață, pe când se lăsa pe mâna specialiștilor pentru a avea un look perfect, un coleg de breaslă a făcut o mărturisire:

”Hopa, s-a furat mireasa”, a spus cel care a filmat-o pe Andreea Marin în timp ce se pregătea de filmarea unui nou proiect. Andreea Marin a reacționat și ea, declarându-se o mireasă în toată regula care își așteaptă mirele.

”Sunt mireasă”, a spus și Andreea Marin, imediat ce colegul ei a făcut  respectiva glumă care îi poate duce pe fani cu gândul la o căsătorie reală între ea și actualul partener de viață, mai tânăr cu 11 ani decât Andreea Marin.

Rochia albă, ținută pentru noul ei loc de muncă

La câteva ore după ce a făcut vâlvă în mediul online cu ținuta aceasta, ca de mireasă, Andreea Marin a fost contactată de o televiziune locală. Acolo, Zâna a oferit mai multe informații despre ținuta ca de mireasă.

”E adevărat că e o rochie albă pe care am îmbrăcat-o printr-o alte rochii, dar nu e vorba despre o nuntă sau pregătirea ei, ci e vorba despre un proiect inovativ, revoluționar, care s-a filmat și s-a făcut ieri în noul meu loc de muncă, sunt imagini superbe, foarte frumoase.

Fotografiile sunt tare frumoase, multe in ipostaze moderne, altele în ipostaze vintage, e un concept care va aduce la lumină o inovație și în curând veți afla de ce această invoație stochează amintiri de o viață întreagă”, a spus Andreea Marin la Antena Stars.

Cum a început povestea dintre Andreea Marin și iubitul ei

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, au o relație extrem de strânsă. Prezentatoarea de televiziune mărturisea cum s-a îndrăgostit de actualul partener de viață. Cei doi s-au cunoscut la puțin timp de la moartea tatălui Andreei Marin.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi.

N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, spunea Andreea Marin.

Andreea Marin a vorbit recent și despre ce anume poate ruina o relație.

„De cele mai multe ori, egoul este cel care strică. Într-o relație de serviciu sau una de un alt tip, egoul nu e atât de puternic. Nu e totul atât de dramatic precum se întâmplă atunci când intervine și gelozia și sentimentul de apartenență – ”Omul acela e al meu și nu se poate să îl împart cu nimeni„. Există pericolul să-l îngrădești pe celălalt în a trăi viața pe care și-o dorește.

Nu trebuie să fie un efort viața cu un om ca să fie bine, ci trebuie pur și simplu să fie potrivire. Cu siguranță că fiecare dintre noi, când iubește sau când întâlnește pe cineva pe placul său, face tot ce poate să fie bine, să nu-l piardă pe celălalt. Vine din interiorul tău, nu trebuie să te forțezi să faci lucrurile astea”, a mai spus Andreea Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI