Andreea Mantea a uimit din nou. Ce a făcut tatăl ei când a văzut pozele din Playboy

Andreea Mantea a uimit din nou. Ce a făcut tatăl ei când a văzut pozele din Playboy
Cum a reacționat tatăl Andreei Mantea când a aflat de pozele ei din Playboy?

Andreea Mantea a povestit un episod neștiut de nimeni din viața sa. Vedeta a mărturisit care a fost reacția tatălui său atunci când a aflat că a pozat pentru Playboy. Ce a făcut părintele vedetei atunci?

Andreea Mantea, mărturii neașteptate. Cum a reacționat tatăl ei când a văzut pozele din Playboy?

Andreea Mantea a devenit cunoscută tuturor în urma pozelor extrem de senzuale din Playboy. Pe atunci avea doar 16 ani și începuse să se bucure de atenție din partea multora. Cunoscuta prezentatoare de televiziune a făcut dezvăluiri incredibile din culisele pictorialului.

Vedeta de la Kanal D este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, deși se află deja de ani buni în vizorul românilor. Fanii ei știau câteva detalii despre mama și bunica vedetei care au avut o amprentă uriașă în viața sa, dar abia acum au aflat și câteva informații despre tatăl său.

Moderatoarea a trebuit să își înfrunte părintele pe când era foarte tânără, după ce acesta a aflat că fiica sa pozase nud în revista cu iepurași. După eveniment, cei doi au fost la cuțite preț de ani buni.

De asemenea, cea din urmă a menționat că tot el i-a impus ce carieră ar vrea să urmeze mai departe, cu toate că Andreea era atrasă de Facultatea de Teatru și Film. Deși avea alte planuri, ea i-a satisfăcut dorința tatălui.

„Mie mi-e rușine…”

Pictorialul care este amintit și acum a fost ‘încă o palmă’ pentru cel care a crescut-o pentru că nu a lăsat-o să-și urmeze drumul. Acesta i-a spus că trebuia întâi să vină să discute cu el, ulterior i-a mărturisit că îi va fi rușine să meargă pe stradă, dar că acesteia îi va fi rușine toată viața în urma a ceea ce a făcut.

„Dacă mă lăsa să mă duc la Teatru și Film, nu aveam niciun pictorial în Playboy. Mă duceam peste tot doar să îi arăt că mă duc. Și a înnebunit când a văzut acel pictorial. Am plecat de acasă. Mama a tăiat cablul de la televizor, când a fost emisiunea.

S-a urcat pe un scaun și a tăiat cablul, ca el să nu poată să vadă. Ne-am întâlnit după câteva zile, țin minte că mi-a trântit ziarul peste ochi. Nu m-a bătut, nu m-a lovit, mi l-a trântit peste ochi și mi-a zis «Atât de mulți ani ai învățat degeaba, atât de mulți ani te-am învățat lucruri degeaba.

Ai făcut atât de multe lucruri degeaba, ești zero, nu mai reprezinți nimic. Un om când nu mai are nimic de oferit începe să se vândă pe el. Tu asta ai făcut, te-ai vândut. Și pentru ce?». Și i-am zis «Să-ți arăt că pot» Și mi-a zis «Puteai să vii să vorbești cu mine, decât să faci asta. Mie mi-e rușine să merg pe stradă, dar ție îți va fi și mai rușine»”
Andreea Mantea (Sursa: emisiunea ‘În oglindă’ – Mihai Ghiță)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI