21 oct. 2024 | 17:57

Câți bani a primit Irinel Columbeanu după recalculare. Ce pensie încasează acum fostul afacerist

Diverse
Câți bani a primit Irinel Columbeanu după recalculare. Ce pensie încasează acum fostul afacerist
„Îl sprijinim și medical, dar și moral.”

Deși multă lume nu a crezut, Irinel Columbeanu a depășit demult vremea când cheltuia mii sau milioane de euro. Astăzi, ca orice altă persoană în etate, primește din partea statului o pensie. Dar, deși mulți s-au întrebat cam care este suma, de-abia acum s-a aflat câți bani a primit Irinel Columbeanu după recalculare, mai exact ce pensie încasează acum fostul afacerist.

Irinel Columbeanu, de la milionar la pensionar

Irinel Columbeanu este o figură cunoscută în România, având o carieră marcată de succes în afaceri, dar și de o cădere dramatică în ultimii ani. La începutul anilor 2000, Columbeanu era privit ca un om de afaceri de succes, cunoscut pentru stilul său extravagant de viață și pentru investițiile sale profitabile în diverse domenii, inclusiv în imobiliare și turism.

De asemenea, a fost căsătorit cu Monica Columbeanu, o celebră prezentatoare TV, iar cuplul era adesea în centrul atenției media, simbolizând opulența și succesul. Cu toate acestea, pe măsură ce criza economică a afectat România, afacerile lui Irinel Columbeanu au început să întâmpine dificultăți.

Investițiile sale nu au mai adus profitul așteptat, iar stilul de viață extravagant a început să devină un lux pe care nu și-l mai putea permite. Astăzi a trecut, dramatic, de la statutul de milionar la cel de pensionar, iar suma pe care o primește de la stat nu e nici pe departe una mare.

Fostul milionar, rezident într-un azil

În încercarea de a-și menține standardele de viață, Columbeanu a acumulat datorii considerabile. În 2013, el a fost nevoit să vândă celebrele sale proprietăți, inclusiv vila din Izvorani, o reședință de lux care fusese un simbol al succesului său.

Însă, povestea lui Irinel Columbeanu nu se oprește aici. După ce a pierdut totul, viața lui a luat o turnură neașteptată. Columbeanu a ajuns să locuiască într-un azil de bătrâni, bolnav și cu cel puțin 2 accidente cerebrale.

Deși viața lui a luat o turnură neașteptată, povestea sa este un exemplu despre cum succesul și eșecul sunt parte integrantă a vieții, și despre importanța de a rămâne puternic și optimist, indiferent de circumstanțe.

Câți bani a primit Irinel Columbeanu după recalculare

Astăzi locuiește într-un azil din Ghermănești, fiind ajutat de proprietarul acestuia, Ion Cassian, dar cu multe datorii acumulate. Imaginea sa, odată asociată cu luxul și succesul, s-a transformat în cea a unui om simplu, care se confruntă cu dificultăți financiare.

Cu o pensie modestă, fostul om de afaceri a fost nevoit să se adapteze la o viață mai puțin strălucitoare, într-un mediu total diferit de cel în care obișnuia să trăiască. În aceste zile au apărut și alte vești triste despre Irinel Columbeanu și despre pensia pe care fostul milionar o încasează.

După marea recalculare, pensia vine cu doar 120 lei adăugați la cei 2.000 de lei pe care-i avea deja de la stat.

„I-au mai mărit pensia cu vreo 120 de lei, are acum o pensie puțin peste 2.000 de lei. E mică, da, nu acoperă cazarea aici, la noi, unde tarifele sunt de peste 4.000 de lei, ajung chiar și la 8.000 de lei, dar suntem lângă Irinel Columbeanu.

Îl sprijinim și medical, dar și moral. Iar de Sărbătorile de Iarnă, încercăm să îi facem un program frumos, probabil și anul acesta îl va petrece tot alături de familia mea, la masă”, a declarat Ion Cassian, conform Click.ro.

Această transformare dramatică a generat multe speculații și discuții în presa românească. Mulți s-au întrebat cum a fost posibil ca un om care a avut afaceri de milioane să ajungă într-o astfel de situație.

Irinel Columbeanu a declarat în diverse interviuri că a învățat lecții importante din experiența sa, subliniind că succesul nu se măsoară doar în bani, ci și în capacitatea de a te adapta și de a găsi fericirea în lucruri simple.

Parteneri
Mesajul Danielei Iliescu pentru Iancu Sterp stârnește controverse. Absența de la cununie, în centrul discuțiilor
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Prima reacție a Rusiei după referendumul din Republica Moldova. Ce a transmis purtătorul de cuvânt al lui Putin
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. PRIMELE IMAGINI / FOTO
Unica.ro
Cinci mâncăruri imposibil de făcut. Și cei mai experimentați chefi le ratează
EVZ.ro
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Spynews
Se schimbă permisul de conducere. Te obligă să îl înlocuiești. Taxa pe care șoferii nu o pot evita
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al României. RĂSTURNARE în ALEGERI
Mediaflux
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro