04 ian. 2022 | 10:06

Câți bani a primit Horațiu Mălăele pentru show-ul de la Revelion. Pro TV a spart banca, Antena 1 nu și l-a permis (exclusiv)

Monden
Câți bani a primit Horațiu Mălăele pentru show-ul de la Revelion. Pro TV a spart banca, Antena 1 nu și l-a permis (exclusiv)
Ce avere a facut Horatiu Malaele la PROtevelion

Horațiu Mălăele nu are nevoie de niciun fel de introducere, fiind unul dintre cei mai mar actori ai României. Celebrul artist a terminat anul 2021 în glorie, după ce a făcut un spectacol senzațional la PROtevelion, în primul an în care Revelionul prezentat de Dan Negru a fost depășit de către postul concurent.

Horațiu Mălăele a făcut o avere de Revelion

Revelionul celor de la PRO TV s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor românilor, în Noaptea dintre Ani, o premieră în televiziunea din România. Protevelionul a depășit Revelionul Starurilor, prezentat de Dan Negru la Antena 1, pentru prima dată în 22 de ani.

Dacă Dan Negru i-a avut ca invitați speciali pe maestrul Gheorghe Zamfir, Bianca Drăgușanu și Florin Piersic în cadrul emisiunii difuzate pe 31 decembrie, PROtevelionul l-a cooptat pe marele actor Horațiu Mălăele, pentru a întreține atmosfera.

Rețeta celor din trustul PRO a fost de mare succcs, întrucât audiențele celor din Pache Protopopescu au fost mai mari decât cele ale Antenei 1. Horațiu Mălăele are un tarif pe care nu orice televiziune și-l permite, acesta fiind unul dintre motivele pentru care artistul nu-și face des apariția la TV.

Pe scenă, actorul Horațiu Mălăele cere un tarif de 4000 de euro, se pare că, de Revelion, marele actor ar fi cerut 1000 de euro pe minut. Asta înseamnă că cei de la PRO TV l-au plătit cu 6000 de euro pentru numărul său umoristic de 6 minute.

„A fost chemat de mai multe ori, pentru Revelionul lui Dan Negru, dar onorariul său a depășit cu mult posibilitățile financiare, bugetul pus la dispoziție fiind pentru 80-90 de invitați, care nu cereau mai mult de 1.500 de euro fiecare, dar și pentru concursul cu măști aduse din America. Horațiu nu a lăsat la preț, cerea cam 1.000 de euro pentru un minut, deci 6.000 de euro pentru momentul său umoristic de 6 minute.”, au declarat surse de la Antena 1, în exclusivitate pentru impact.ro.

Ce discurs amuzant a ținut Horațiu Mălăele la PROtevelion

Momentul umoristic al lui Horațiu Mălăele i-a ridicat pe toți în picioare, iar milioane de români au stat cu sufletul la gură și cu zâmbetul pe buze, ascultându-l pe maestru.

„Bună seara! Eu sunt un prost! Știu că sunt prost, dar când mă uit în jur parcă mai prind curaj. Inteligența mă urmărește de multe ori, dar eu sunt mult mai rapid.

Azi am avut o zi tâmpită. Am pus mâna pe cămașă și s-au rupt doi nasturi. Am pus mâna pe geantă, i s-a rupt toarta. Am pus mâna pe clanță, s-a rupt și aia.

Acum m-aș duce la toaletă, dar știu eu dacă…Am fost un copil sărac. Am fost un copil foarte sărac. Am fost un copil atât de sărac încât dacă nu eram băiat aproape că nu aveam cu ce să mă joc. Sărac fiind am aflat că există Dumnezeu.

L-am rugat să îmi aducă și mie o bicicletă, dar nu mi-a dat. Am aflat că Dumnezeu este iertător, am furat bicicleta și l-am rugat să mă ierte.

Acesta a fost doar un pasaj din programul său de divertisment prezentat pe 31 decembrie.”, a sunat discursul de 6000 de euro al lui Horațiu Mălăele de la PROtevelion.

PRO TV a bătut Antena 1 de Revelion, pentru prima dată în 22 de ani. Anna Lesko, Zdob și Zdub, Lora, Theo Rose și Vlăduța Lupău au fost doar câteva dintre vedetele care au întreținut atmosfera de la PROtevelion.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru români cu privire la data la care se vor primi pensiile de Paște: ”Nu toată lumea trebuie să primească banii pe data de 1 sau pe data de 2!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro