Câți bani a primit Culiță Sterp la o singură dedicație. Mulți oameni trăiesc câteva luni cu banii ăștia: ‘De la nașul’

Câți bani a primit Culiță Sterp la o singură dedicație. Mulți oameni trăiesc câteva luni cu banii ăștia: ‘De la nașul’
Culiță Sterp primește o grămadă de bani. Ce sumă a primit la o dedicație

Culiță Sterp a dat lovitura! Cântărețul și-a rotujnit câștigurile după ce a venit de la Survivor România 2021, așa că acum câștigă sume imense la evenimentele sale. O singură dedicație l-a făcut să primească o grămadă de bani.

Culiță Sterp a dat lovitura! Câți bani a primit pentru o singură dedicație

Culiță Sterp reusește să se mențină în topuri după fiecare melodie lansată.

Nu este de mirare că acesta a devenit și mai cunoscut după Survivor România 2021, fiind chemat la tot felul de petreceri pentru a bucura invitații cu unele dintre cele mai bune piese.

Totuși, artistul a lăsat pe toată lumea cu gura căscată în momentul în care s-a aflat câți bani a reușit să primească la o singură dedicație. Mulți români visează la suma respectivă, ba chiar ar reuși să trăiască luni bune cu banii respectivi.

Fostul concurent de la Survivor România 2021 a primit nu mai puțin de 10.100 de lei la un singur eveniment. Acesta nu s-a abținut și le-a dezvăluit fanilor un videoclip în care apare primind banii respectivi de la un bărbat, în piscină: „De la nașul!”, a zis el.

Culiță Sterp, tătic pentru prima oară: ‘Am văzut cum arată fericirea’

Culiță Sterp a reușit să își construiască o frumoasă carieră de-a lungul timpului, dar acesta are parte și de foarte multe bucurii pe plan personal.

Artistul a devenit tătic pentru prima oară, după ce iubita lui, Daniela Iliescu, a adus pe lume un băiețel.

Fostul concurent din Republica Dominicană nu își mai încape în piele de bucurie după ce a reușit să își strângă în brațe bebelușul. Culiță Sterp a renunțat chiar și la emisiunea Survivor România pentru a sta alături de iubita sa la naștere.

Artistul a reușit să rămână în jur de 5 luni în show-ul extrem de dur, dar, până la urmă, dorul de partenera sa l-a făcut să își dorească să se întoarcă acasă.

„Astăzi 17 iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pentru că vă schimbă viața cu adevărat.

4 kg și 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat, pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă și cea mai iubită mămică din lume, Daniela Iliescu!

Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic!”, a scris Culiță Sterp pe Instagram.

@culita_sterp_officialSpălare de bani….♬ original sound – Culiţa Sterp