22 nov. 2023 | 22:06

Câți bani a primit celebrul Danny Trejo pentru rolul din ‘Miami Bici 2’. Codin Maticiuc i-a spus tot lui Cătălin Măruță

Monden
Câți bani a primit celebrul Danny Trejo pentru rolul din ‘Miami Bici 2’. Codin Maticiuc i-a spus tot lui Cătălin Măruță
Cati bani a primit celebrul Danny Trejo pentru rolul din ‘Miami Bici 2’. Codin Maticiuc i-a spus tot lui Catalin Maruta

Danny Trejo este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume, care va apărea și în ‘Miami Bici 2’. Codin Maticiuc a explicat cât de greu a fost să o aducă pe marea vedetă în pelicula lui, mai ales din punct de vedere financiar. Ce sumă colosală a plătit Craiul de Dorobanți ca să îl aibă în film pe marele star american.

Cum l-a ales Codin Maticiuc pe Danny Trejo pentru ‘Miami Bici 2’

‘Miami Bici 2’ este una dintre cele mai așteptate pelicule ale momentului. A avut loc deja marea lansare oficială în cinematografe, iar fanii sunt interesați să descopere tot mai multe detalii despre cel mai iubit film al timpurilor noastre.

Nu mai este un secret că în film va apărea și Danny Trejo, unul dintre cei mai mari actori americani, care este și surpriza acestei producții. Codin Maticiuc a recunoscut că a fost extrem de greu să ajungă la acesta, pentru că echipa care îl reprezintă nu este prea comunicativă și cooperativă.

Acesta a răspuns destul de repede propunerii lui Codin Maticiuc, dar nu a fost semnat niciun act timp de șase luni. Producătorul a trecut prin emoții mari până când contractul a devenit unul oficial și mărturisește că a fost foarte stresat, încât nu mai avea somn noaptea.

Răspunsurile întârziate, documentele trimise fără semnăturile necesare și solicitarea de a le completa ei înșiși au stârnit îngrijorări. Echipa nu a putut decide dacă aceasta reprezintă doar modul obișnuit de operare al celor implicați sau este o tactică obișnuită în industria cinematografică de la Hollywood, în special în colaborările cu producții similare cu a lor.

Simțea că exista posibilitatea ca cei din acea zonă să tragă de timp, așteptând să vadă dacă apare o ofertă mai avantajoasă. Într-un final a venit și semnătura mult așteptată.

„Am avut dăți în care am visat chestia asta. Am visat că nu semnează sau am visat că a semnat. Vorbim de preproducție, eram încă acasă și vorbeam în Los Angeles, vorbeam doar noaptea.

Stăteam pâna la ora 3 să vorbesc, mă culcam, pe la 6 mă trezeam ud și mă uitam la telefon «n-a scris, n-a semnat». Am trecut prin treaba asta, am îmbătrânit îngrozitor, până într-un moment în care el a zis «DA!»”, a declarat Codin Maticiuc.

Cât a cerut Danny Trejo pentru apariția în ‘Miami Bici 2’

Cât timp a așteptat după răspunsul lui Danny Trejo, Codin Maticiuc a mai luat legătura și cu alți actori celebri. Printre aceștia se numără Chuck Norris, Charlie Sheen, Van Damme, Dolph Lundgren, Pamela Anderson și Michael Madsen.

În cazul lor, însă, tariful era de trei ori mai mare. Dar nici Danny Trejo nu s-a lăsat prea ușor, pentru că a primit o jumătate de milion de euro pentru apariția în Miami Bici 2.

Vezi și: Ce pagube a făcut tornada la filmările pentru Miami Bici 2 din America. Codin Maticiuc: “A fost îngrozitor. Aveam cu noi o vedetă de la Hollywood” EXCLUSIV VIDEO

Codin Maticiuc a mărturisit că și-a dorit foarte mult să aibă un actor american în film. Cum Trejo era deja un personaj negativ, exact ce îi trebuia și lui, a optat pentru el. Dacă ar fi știut, însă, cât de mult îl va costa acest moft, ar fi renunțat complet la această idee și s-ar fi reprofilat.

„Am visat să fac un film cu un actor american. Și n-am știut… dacă îmi spuneai de la început că o să mă coste o jumătate de milion, nu făceam”, a declarat actorul în podcastul lui Cătălin Măruță.

Danny Trejo l-a băgat la cheltuieli pe Maticiuc

Toate fondurile au fost alocate pentru doar două zile de filmare, chiar dacă prestația actorului este prezentă în întregul film. Codin Maticiuc a subliniat că participarea acestui actor a schimbat statutul proiectului, trecând de la cel de film independent la o producție sindicalizată.

Deoarece Maticiuc este însuși membru al Sindicatului, aceasta a fost o condiție valabilă pentru toți actorii din film, având în vedere că producțiile de calitate erau afiliate la SAG-AFTRA. Astfel, cheltuielile au crescut și regulile au fost mult mai aspre.

Pentru a permite lui Danny Trejo să facă parte din distribuție, a fost necesară obținerea aprobării și îndeplinirea criteriilor impuse de sindicat. Astfel, producția a fost restructurată pentru a se conforma standardelor sindicatului, generând costuri semnificativ mai mari.

Toți actorii, cascadorii și figurile de fundal au fost remunerați în conformitate cu grila sindicatului, cu un tarif minim de 300 de dolari pe zi pentru figurile de fundal. Introducerea lui Danny Trejo în film a impus cheltuieli suplimentare pentru întreaga echipă.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro