Câți bani a primit Andreea Raicu pentru a poza în Playboy. Suma e incredibilă, Măruță a fost șocat

Câți bani a primit Andreea Raicu pentru a poza în Playboy. Suma e incredibilă, Măruță a fost șocat
Câți bani a primit Andreea Raicu pentru a poza în Playboy.

Andreea Raicu a fost prezentă în ediția de azi, 20 octombrie, a emisiunii La Măruță. Ea a vorbit despre cele peste două decenii de când activează în televiziune și despre momentele grele care au marcat-o.

Andreea Raicu, momente grele din cauza paparazzilor

Sunt peste 20 de ani de când Andreea Raicu este în prim-planul showbiz-ului autohton. Vedeta de televiziune a mărturisit că asta a venit și cu un preț, având parte și de episoade neplăcute.

”20 de ani de televiziune. Nu era presa asta mondenă, era revista VIP. Îmi aduc aminte că era o știre îngrozitoare despre mine, că am fost batută. Am plâns enorm, pentru că nu înțelegeam de ce poate cineva sa inventeze ceva despre cineva fără să îl cunoasca.

Atunci aveau o putere foarte mare publicațiile, nu exista social media. Cand se scria ceva la ziar era sfânt.

Am avut perioadă în care revista Star m-a hărțuit și chiar m-a fotografiat cu cineva, am plecat la munte, iar la vila aceea nu erau draperii. Intr-o noapte, când stăteam în pat am auzit o mașina.

I-am zis că sunt paparazzi. S-a dovedit că aveam dreptate. Si așa a apărut povestea asta. Atunci, m-am simtit violată, eram intr-un moment intim cu cineva foarte apropiat.

I-am dat in judecata, am câștigat și am donat banii, pentru ca mi se pareau bani murdari. Mai chinuitor a fost pentru mama ea. Am suferit mult, dar cred că mult mai mult a suferit mama mea”, a povestit Andreea Raicu.

Câți bani a primit Andreea Raicu pentru a poza în Playboy

Andreea Raicu a povestit că a renunțat însă să se mai lase afectată de valul de hate de care s-a lovi și s-ar mai putea lovi de când s-a întors din vacanța petrecută în India.

”Prima data, când am venit din India, când am realizat ca oamenii spun lucruri despre ei, nu despre mine„, a spus Andreea Raicu.

Una dintre cele mai titrate vedete de la noi a spus și că a primit numeroase oferte de a poza în reviste pentru adulți și că cea mai generoasă ofertă i-a fost făcută de revista Playboy, și anume, nu mai puțin de 100.000 de euro.

”100.000 de euro este suma care mi s-a oferit ca să apar în Playboy și m-am gândit ca dacă pozez nu m-aș fi simțit confortabil apoi.„, i-a spus Andreea Raicu lui Cătălin Măruță, care s-a arătat extrem de uimit de dezvăluirea vedetei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI