Bărbatul care se folosește mincinos de Andra, Carmen Brumă sau Andreea Raicu. Atenție, să nu cădeți în plasa lui!

Bărbatul care se folosește mincinos de Andra, Carmen Brumă sau Andreea Raicu. Atenție, să nu cădeți în plasa lui!
Cine se folosește de imaginea unor vedete mari de la noi?

Vedetele au fost luate în vizor de un grup de oameni care își fac reclamă folosindu-se de imaginea lor. Andra, Carmen Brumă și Andreea Raicu sunt victimele în această situație. Imagina lor este folosită de ani buni pentru ca suplimentul să fie vândut în număr cât mai mare.

Cine stă în spatele produsului de slăbit: Andra, Carmen Brumă sau Andreea Raicu, victime

Andra, Carmen Brumă și Andreea Raicu sunt victimele unei firme care se folosește de o bună perioadă de numele lor pentru a vinde produse de slăbit. Un bărbat ar fi cel care a gândit acest sistem de a atrage cumpărătorii. Mulți dintre fanii acestora au căzut în capcană și și-au achiziționat produsul minunat care ar fi trebuit să îi facă să slăbească instant, dar nu s-a întâmplat acest lucru.

„Cu Choco Lite toată lumea slăbește! Peste 7.000 de femei fericite care au reușit să slăbească!”, acesta este sloganul suplimentului alimentar pentru persoanele care se confruntă cu kilogramele în plus.

Descrierea lui arată că acesta ar conține numai ingrediente naturale precum: cacao, fructe goji, cafea verde și extract de ganoderma lucidum – o ciupercă. De asemenea, în reclamă este subliniat și faptul că a făcut „o adevărată revoluție în domeniul corectării siluetei, sănătății și întineririi.”

Compania s-a remarcat prin faptul că de ani buni vedete precum Carmen Brumă, Andreea Raicu, Andreea Bălan sau Antonia folosesc produsul ce le-a ajutat să ajungă la o siluetă perfectă.

Din păcate, toate acestea fără acordul persoanelor menționate anterior. Firma se folosește intens în special de imaginea fostei jurate de la Vocea României încă din 2019. Andra Măruță s-a văzut nevoită să transmită un mesaj pentru fani pentru a clarifica toată situația.

„Este un abuz. Nu știu nimic despre acest produs”

„Fiind persoană publică, știu că trebuie să am mare grijă ce mesaje transmit, pentru că o mare parte din cei care îmi ascultă muzica îmi și urmează exemplul, dar și ce produse recomand celor din jurul meu.

De aceea, mă văd nevoită să fac lumină în privința unor articole care au ajuns virale pe internet în ultima vreme, ce conțin informații despre anumite produse care, neaflate sub coordonarea unor specialiști, pot pune sănătatea oamenilor în pericol!”, a detaliat solista pe fostul ei blog de lifestyle.

„Este un abuz. Nu știu nimic despre acest produs, nu l-am testat niciodată și nu mi-am dat niciodată acordul de a-mi fi folosită imaginea pentru a fi promovat. În ultima vreme, am primit multe mesaje în care am fost întrebată despre acest produs și dacă este adevărat că l-am folosit”, a mai spus și Andreea Raicu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI