25 oct. 2023 | 13:17

Câți bani a plătit Pescobar pe amenzi și pentru a rezolva neregulile găsite la Taverna Racilor. Suma este colosală

Social
Câți bani a plătit Pescobar pe amenzi și pentru a rezolva neregulile găsite la Taverna Racilor. Suma este colosală
Ce amenzi a platit Pescobar in urma inchiderii Tavernei Racilor

S-a aflat câți bani a plătit Pescobar pe amenzi și pentru a rezolva neregulile găsite la Taverna Racilor. Suma este colosală. Paul Nicolau consideră că a pățit ce a pățit, când i s-au închis trei restaurante Taverna Racilor, pentru a fi dat drept exemplu despre cât de bine își fac autoritățile treaba în România.

Ce amenzi a plătit Pescobar în urma închiderii Tavernei Racilor. Câți bani a pierdut

Paul Nicolau a vorbit despre experiența prin care a trecut, respectiv închiderea celor trei restaurante Taverna Racilor pe care le patronează.

Problemele pentru Paul Nicolau au apărut încă de acum trei luni, când în urma unor reclamații inspectorii NAPC i-au închis doar pentru câteva zile restaurantele, pănă la remedierea problemelor.

”Exagerarea autorităților este acoperită și la mână liberă de către normele europene, ei nu fac nimic în plus decât ceea ce se setează. Și soția dvs dacă face un șnițel se face mizerie, dacă ei vor să facă o chestie exagerată, o fac, nu există să nu te găsească cu ceva.

Au fost niște reclamații, nu flagrante, cu trei luni înaintea acestui control, am fost închiși pentru câteva zile și am remediat problemele la timpul respectiv, nu a fost nimic mediatic, acum a fost mediatic și a răsunat în toată țara”, a spus Pausl Nicolau, cel cunoscut ca și Pescobar, în emsiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV.

Paul Nicolau, fericit ca face afaceri in Romania

Paul Nicolau, fericit ca face afaceri in Romania

Citește și: Cine este femeia pe care Pescobar a luat-o de soție

Ce l-a supărat cel mai tare pe Pescobar

Pescobar crede că autoritățile au vrut să dea un exemplu prin închiderea cunoscutelor sale restaurante. În plus, omul de afaceri a spus și ce l-a deranjat cel mai tare în scandalul medicatic ce a urmat închiderii restaurantelor Taverna Racilor.

”Probabil datorită notorietății afacerii a fost nevoie să fiu dat exemplu, să vadă toată țara cât de bine își fac treaba autorităților.

Nu m-a deranjat nimic, eu știu cum gestionez afacerea mea, a fost greul de a depăși situația. Acest subiect a fost susținut de media, pentru că numele de Pescobar și taverna racilor face raiting. Cea mai mare inerție a fost gravă că s-a sugerat pe un post de televiziune că aducem noi substanțe narcotice în pește. E mare păcat să mergi până acolo, să zici chestii de genul ăsta, eu sunt românul căruia i-a fost dată binecuvântarea de către un stareț”, mai spune Pescobar.

România, paradis la taxe

Atunci când a simțit că totul o ia razna, omul de afaceri a făcut o declarație pentru a mai liniști lucrurile.

”Când am văzut că s-a făcut atât iureș și s-a creat o presiune așa mare, a trebuit să ies în media și să resfrâng această situație. Am ales să țin acel discurs, avem voie să mințim frumos. Nu mi-e teamă deloc. Eu și după acest scandal sunt fericit că fac afaceri aici, eu merg mult în străinătate pentru afacerea asta. Încă e paradis la noi la taxe.

Mi s-au închis 3 restaurante în două zile, păi de ce pe toate? S-au găsit, într-adevăr nereguli, dar așa e legea, te închide pentru o perioadă nedeterminată sau dacă ai amenzi repetate îți dă suspendare pentru un an de zile. Morala e așa, eu ca bussines am câștigat mult, mi s-a făcut multă publicitate gratuită. Eu am făcut 1 milion de porții, eu nu am avut vreun caz să se fi îmbolnăvit cineva”, i s-a mai destăinuit Pescobar lui Mădălin Ionescu.

Ce valoare au amenzile primite de Pescobar

Nu în ultimul rând, Pescobar a spus câți bani a plătit amenzi, dar și câți bani a pierdut înurma închiderii temporare a restaurantelor Taverna Racilor.

”Amenzile au fost 30.000 de euro. Vreo 500.000 de euro m-a costat toată treaba asta, cu tot, încasările, salariile pe care le-am plătit și eu nu am încasat și trebuie să țin oamenii ăia, cazările, chiriile oamenilor care muncesc, 500.000 de euro. Ce am investit, am investit, nu e pierdere. Îi mulțumesc domnului Horia, eu nu o făceam de la 0, eu recunosc, nu făceam ce am făcut niciodată.

Citește și: Taverna Racilor, redeschis. Cum s-a filmat Pescobar cu șeful ANPVC

Eu nu îmi permiteam să închid restaurantul, să pierd 500.000, să mai bag 300.000 de euro, un cumul de 800.000 de euro nu mi-l permiteam niciodată. A  fost un moment 0 în care mi-am îmbunătățit și echipa, acum am consultanți, am renovat la Herăstrău”, a conchis Paul Nicolau, patronul restaurantelor Taverna Racilor.

Digisport.ro
Milionarul cu avion privat care merge cu metroul și autobuzul în București! ”Bă, ce sărac e ăsta, n-are mașină”
Stirile PROTV
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Motivul pentru care bikini de damă au o fundiță în partea din față. Puțină lume știe adevărul
EVZ.ro
Vești proaste pentru români. Garanția ambalajelor se dublează, de anul vitor
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
De ce a renunțat Teo Trandafir la prima căsnicie. Motivul e complet aberant
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
El va fi viitorul președinte al României. Cine îi ia locul președintelui Klaus Iohannis
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
ELENA LASCONI, VIZITĂ SECRETĂ! A fost FOTOGRAFIATĂ pe ASCUNS
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro