Câţi bani a pierdut Simona Halep după anularea nunţii cu Toni Iuruc. Suma e covârşitoare

Câţi bani a pierdut Simona Halep după anularea nunţii cu Toni Iuruc. Suma e covârşitoare
Câţi bani a pierdut Simona Halep după anularea nunţii cu Toni Iuruc

Simona Halep stabilise cununia religioasă cu Toni Iuruc pentru data de 13 noiembrie 2022. Însă cei doi nu mai formează un cuplu, iar divorțul a venit și cu nota de plată pentru fostul lider WTA. Iată câţi bani a pierdut Simona Halep după anularea nunţii cu Toni Iuruc! Sumele sunt foarte mari!

Câţi bani a pierdut Simona Halep după anularea nunţii cu Toni Iuruc

Deși pe 13 noiembrie 2022 ar fi trebuit să aibă loc nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, evenimentul a fost anulat, iar cei doi au divorțat, după un an de la cununia civilă. În urma divorțului însă, Simona Halep va pierde o sumă importantă de bani. După ce ar fi spus „Da” în fața lui Dumnezeu, cei doi și invitații lor s-ar fi mutat Cazino Sinaia, unde a închiriat salonul Oglinda, care are o capacitate de 500 de persoane.

Pentru forma de catering, fostul lider WTA a plătit, în avans, pentru mâncare și băutură, suma de 20.000 de euro. Pentru fotograf și cameramani, Simona Halep a mai plătit încă 5.000 de euro.

Rochia de mireasă a costat suma de 20.000 de euro, însă alte detalii nu se cunosc despre aceasta. De asemenea, Simona Halep a mai plătit și suma de 10.000 de euro pentru mărturii de nuntă, potrivit Playsport.ro.

De asemenea, în ce privește cununia religioasă și petrecerea, Toni Iuruc a fost cel responsabil, precum și cununia civilă din 2021. După divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc, au apărut și zvonuri cu privire la viața sa personală.

Simona Halep, apropiată de Arnaud Restifo

S-a scris apoi despre o relație mai mult decât profesională între sportivă și Patrick Mouratoglou. Însă conform sursei citate, între ei nu există decât un angajament pur profesional. Însă surse din anturajul sportivei au subliniat faptul că aceasta este foarte apropiată de Arnaud Restifo.

Astfel, în ultimul timp, ei au devenit foarte apropiați, petrecând foarte mult timp împreună. În plus, se mai aude, pe la colțuri, că între Simona Halep și angajatul de la Academia Mouratoglou ar exista o relație mai apropiată decât cea cunoscută.

Arnaud Restifo, în vârstă de 25 de ani, a fost partenerul de antrenament al mai multor nume mari din tenisul mondial, printre care Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Stefanos Tsitsipas sau Novak Djokovic.

Arnaud Restifo, fost număr 1517 ATP, este licențiat în științe sociale și management sportiv. În februarie, când Simona Halep nu avea antrenor și se pregătea pentru turneul din Dubai, el i-a fost sparring partner. Mai precis, acesta a făcut parte din staff-ul sportivei, alături de preparatorul fizic, Theo Cercel, dar și fizioterapeutul Alex Tănase.