27 sept. 2021 | 12:02

Câți bani a luat Sebastian Chitoșcă la Survivor România. Faimosul a dat cărțile pe față: ‘Munceam 4 ani în Germania’

Monden
Câți bani a luat Sebastian Chitoșcă la Survivor România. Faimosul a dat cărțile pe față: ‘Munceam 4 ani în Germania’
Cati bani a luat Sebastian Chitosca la Survivor Romania. Faimosul a dat cartile pe fata ‘Munceam 4 ani in Germania’

Sebastian Chitoșcă trăiește pe picior mare de când s-a întors din Republica Dominicană. Fostul Faimos a câștigat o mică avere de pe urma participării sale la Survivor România sezonul 2.

Câți bani a câștigat Sebastian Chitoșcă la Survivor România 2021

A fost unul dintre cei mai controversați și populari concurenți de la Survivor România sezonul 2, iar prietenia sa cu Zanni i-a adus multă notorietate în rândul fanilor emisiunii de la Kanal D și nu numai.

Sebastian Chitoșcă a povestit despre experiența unică de la Survivor și ce sumă fabuloasă de bani a câștigat în urma participării sale ca Faimos în cadrul competiției din Republica Dominicană.

Deși suma este confidențială și legile contractului semnat cu Kanal D îl împiedică să spună o cifră exactă, fostul sportiv a declarat că a încasat cât ar fi câștigat în patru ani de muncă în Germania.

„La Survivor am făcut destul de mulți bani. E confidențială suma, dar ar fi trebuit să lucrez vreo 4 ani în Germania pentru a face banii ăia. A fost bine, financiar am susținut familia. Eu am dus greul întotdeauna. Ea doar de când lucrează, de acum, susține financiar familia.

E de apreciat că nu a stat cu mine pentru banii mei, niciodată nu a fost chestia asta. Acum sunt mai relevant decât eram ca fotbalist.

Săptămâna trecută gândeam că aș ruga oamenii de acasă să nu mai alerge după bani. Dacă au o familie ce îl iubește cu adevărat, și oamenii ăia suferă când aleargă după bani, le-aș spune să să nu mai alerge după bani, pentru că îi vor câștiga, dar vor pierde familia.

Acum, după ce am stat de vorbă cu mai mulți oameni familiști, spun că trebuie să le faci pe ambele fără nicio diferență. Să faci banii, să satisfaci și familia. Asta ai să o faci doar când ești copt la minte.”, a declarat Sebastian Chitoșcă, exclusiv pentru GSP.

Sebastian Chitoșcă, în pericol să fie amendat cu 100.000 de euro la Survivor România

Fostul Faimos a vorbit despre greșeala pe care a făcut-o în cadrul concursului din Republica Dominicană, când a încălcat regulamentul emisiunii Survivor și i-a trimis un SMS soției sale de pe un telefon mobil. Sebastian Chitoșcă a fost în pericol de a primi o sancțiune de 100.000 de euro pentru fapta sa:

Am făcut o greșeală acolo. Am scăpat odată la un Reward, pe o plajă, și când nu a fost atentă producția 20 de secunde am pus mâna pe un telefon și i-am dat mesaj soției: «Sunt bine, te iubesc mult, sunt aici doar pentru bani».

S-a aflat, am fost văzut și am fost amenințat. Asta spunea regulamentul, clauza dacă îl încalci era de 100.000 euro. Le-am spus: «Vreți să mă concesionați pe 100 de ani sau pe vreo două vieți, ca să vă dau banii ăștia?», a declarat fostul fotbalist pentru sursa citată.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Ultima soluție pentru românii datornici. Ce înseamnă falimentul personal
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani cash
Capital.ro
Miercurea din Săptămâna Luminată, tradiții și superstiții. Ce nu au voie femeile să facă în această zi
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro