Surpriza pregătită de Zanni și Sebastian Chitoșcă pentru ziua lui Dan Pavel. Ce au făcut foștii concurenți de la Survivor

Surpriza pregătită de Zanni și Sebastian Chitoșcă pentru ziua lui Dan Pavel. Ce au făcut foștii concurenți de la Survivor
Surpriza pregatita de Zanni si Sebastian Chitosca pentru ziua lui Dan Pavel. Ce au facut fostii concurenti de la Survivor

Bucurie mare în marea familie de la Survivor România. Daniel Pavel și-a serbat ziua de naștere, iar foștii concurenți ai celei mai tari competiții din Republica Dominicană i-au făcut o surpriză de zile mari. Ce i-au pregătit Sebastian Chitoșcă și Zanni lui „domnul Dan”.

Zanni și Sebastian Chitoșcă, mesaj emoționant pentru Daniel Pavel de ziua lui de naștere

Daniel Pavel a împlinit 45 de ani, deși nu i-ai da mai mult de 30. Chipeșul prezentator de la Survivor România și-a serbat ziua de naștere, iar foștii concurenți ai emisiunii pe care a găzduit-o în Republica Dominicană s-au înghesuit să-i transmită cele mai frumoase urări și mesaje aniversare.

Miercuri, 8 septembrie, Kanal D a îmbrăcat straie de sărbătoare atunci când Daniel Pavel a împlinit frumoasa vârstă de 45 de ani.

Simt că am ars niște etape, dar sufletul e acolo tânăr. Miraculos, chiar cred că suntem miracole, bunul meu tată îmi aducea aminte ce povești spuneam copil fiind. Le mai înfloream. Aș spune în continuare povești pe toate căile pe care le avem de social media. Aș aduce poveștile cum am făcut-o din Dominicană. Asta am făcut și am și continuat să fac.

Invitat la Teo Show, simpaticul prezentator TV a avut parte de o surpriză de zile mari din partea lui Zanni și a lui Sebastian Chitoșcă.

Cei doi foști Faimoși împreună cu Sorin Pușcașu din echipa Războinicilor i-au adus un tort de ciocolată sărbătoritului, iar apoi i-au cântat „La mulți ani!”, moment extrem de emoționant.

„Zanni: Ce nu am putut să îi mărturisesc domnului Dan? N-am niciun răspuns. Mereu am mărturisit tot ce am făcut. În consiliu când greșeam cu ceva, oricât de mare era riscul de a pleca de acasă, i le-am spus domnului Dan. Am fost pe jumătate iertat. După finală am avut și niște discuții de la om la om și am vorbit cu dânsul despre partea mea amoroasă. Ne-am deschis în fața celuilalt.

Sebi: I-am mărturisit tot, dar când am intrat în competiție de ce toată lumea îi spune domnul Dan. Nu i-am ascuns absolut nimic din competiție. Pe parcurs mi-am dat seama că domnul Dan vine din partea respectului pe care si-l impune. La un moment dat voiam să plec acasă și domnul Dan m-a sfătuit.

Sorin: Pentru mine n-a fost ca un părinte, a fost ca un văr. Au ieșit vorbe că noi suntem veri.”

Urmăriți Playtech.ro și pe