Câți bani a încasat câștigătorul Survivor România. Cecul imens emis de Kanal D

Câți bani a încasat câștigătorul Survivor România. Cecul imens emis de Kanal D

Marea finală Survivor România a avut loc astăzi, 30 mai 2020, de la ora 20:00, la Kanal D. Cei patru finaliști care au luptat pentru marele premiu pus în joc și pentru trofeul Survivor România, sunt: Lola, Elena Ionescu, Iancu Sterp și Emanuel Neagu.

Câți bani a încasat câștigătorul Survivor România. Cecul imens emis de Kanal D

Survivor România este un show de intensitate maximă, difuzat de Kanal D, într-un format revoluționar. Reprezintă un adevărat experiment social și test de supraviețuire. Pe parcursul desfășurării acestuia, a pus la încercarea concurenților, care au fost reprezentați de oameni simpli dar și vedete următoarele:

  • inteligența
  • puterea de adaptare la condiții extreme
  • inventivitatea
  • forța
  • rezistența fizică și psihică.

Formatul original al emisiunii Survivor, este produs de Acun Medya și a fost difuzat în țări precum Grecia și Turcia. Acolo emisiunea a înregistrat un succes uriaș și a atins o cotă de piață de 50%.

Marele premiu de la Survivor România

Telespectatorii au decis prin vot, în direct, cine a meritat să câștige această competiție. Concurentul care este demn de titlul Survivor România,a dovedit asta pe parcursul celor 4 luni cât a durat emisiunea și a cucerit inimile telespectatorilor

Premiul care a fost pus în joc, în cadrul acestei competiții, este în valoare de 250.000 lei. Pe lângă aceste premiu, câștigătorul a primit și trofeul Survivor România.

Concurenții ajunși în Marea finală

În această seară, s-au luptat pentru a câștiga, cei patru concurenți ajunși în Marea finală. Elena Ionescu și-a asigurat locul în finală, după ce publicul a decis prin vot să îi elimine pe Cezar Juratoni și pe Emy Alupei și ca ea să meargă mai departe.

Iancu Sterp a intrat mai târziu în competiție, însă s-a dovedit a fi unul dintre cei mai rapizi concurenți de pe traseu! Iancu a adus în mijlocul echipei o energie extraordinară și puterea de a trece peste orice dificultate. El și-a câștigat imunitatea învingându-i pe rând, pe Cezar Juratoni și pe Elena Ionescu, în ultimele două etape ale jocurilor de imunitate.

Lola și Emanuel Neagu

Emanuel Neagu este concurentul căruia zâmbetul nu i-a lipsit niciodată, oricât de grea ar fi părut încercarea prin care trecea. El a fost un bun coleg încă de la început, când ceilalți membri din echipă, se bazau pe el.

Iar Lola este o concurentă puternică și neînfricată dornică să arate asta tuturor, făcând mereu față cu brio oricărei provocări și nu s-a dat bătută nici atunci când s-a accidentat.  Ea a fost prima fată care și-a asigurat locul în Marea finală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI