Ce se întâmplă acum în culisele Survivor. Marea finală de la Kanal D, în câteva ore

Ce se întâmplă acum în culisele Survivor. Marea finală de la Kanal D, în câteva ore
Ce se întâmplă acum în culisele Survivor. Marea finală de la Kanal D, în câteva ore. Sursa foto: wowbiz.ro

Finala Survivor România va avea loc sâmbătă, de la 20.00, la Kanal D. Astfel, organizatorii fac acum ultimele pregătiri pentru marele eveniment. Câștigătorul Survivor România va fi desemnat în urma voturilor telespectatorilor.

Ce se întâmplă acum în culisele Survivor România. Fnală de la Kanal D începe în câteva ore

Kanal D, în aceste momente, aranjează ultimele detalii ale Finalei Survivor România, astfel încât sâmbătă, 30 mai, să fie desemnat marele câștigător al Survivor România 2020. Supraviețuitorul va fi ales dintre cei patru concurenți ajunsi în Marea Finală: Elena Ionescu, Lola Crudu, Emanuel Neahu și Iancu Sterp. Unul dintre aceștia va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 250.000 de lei.

Cei patru finaliști sunt la capătul unei experiente extrem de dificile, ce le-a solicitat rezistența psihică, fizică, precum și puterea de adaptare. din 29 au rîmas doar 4.

Lola Crudu se luptă de la egal la egal pentru marele premiu

Lola Crudu a dovedit că o femeie poate lupta de la egal la egal cu un bărbat pentru marele premiu. „Sunt in acest concurs pentru a-mi demonstra mie si familiei mele ca sunt puternica„, declara razboinica inainte de a se aventura in aceasta batalie.

Emanuel Neagu, mereu zâmbitor s-a remarcat prin rapiditatea de pe trasee, calmul de la finalul traseelor, precum și cu un echilibr psihic de invidiat. Emanuel Neagu este din comuna Cocorăștii Colț, Prahova și are 23 de ani. „M-am inscris la Survivor Romania din pasiune pentru sport si pentru adrenalina„, povestea Emanuel.

Lola Crudu
Lola Crudu. sursa foto: Youtube

Survivor România, cea mai mare provocare pentru Elena Ionescu

Elena Ionescu, ex Mandinga, una dintre cele mai cunoscute caântărețe din România, a scăpat nevatămată prin nouă consilii de nominalizare. „Este cea mai mare provocare a vietii mele. Vreau sa-mi depasesc limitele si sa lupt pentru copilul meu!„, declara artista inainte de a pleca în aventura Survivor România.

Iancu Sterp și-a văzut cu ochii când a intrat în concurs. Este unul dintre cei mai rapizi concurenți de pe traseu și a adus în mijlocul echipei extraordinara putere de a trece peste orice dificultate.

Cred ca acest gen de competitie mi se potriveste cel mai bine. Sunt apt din punct de vedere fizic si psihic„, erau primele cuvinte adresate de Iancu Sterp la intrarea în Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI