Regulament Survivor România. Cum se va desemna marele câștigător

Regulament Survivor România. Cum se va desemna marele câștigător
Care sunt regulile după care va fi desemnat marele câștigător Survivor România 2020

Aventura Survivor 2020 se apropie de final, iar fanii emisiunii de la Kanal D așteaptă cu sufletul la gură să vadă cine va fi marele câștigător. Marea finală Survivor va avea loc sâmbătă, 30 aprilie, iar câștigătorul va fi anunțat în direct, după votul telespectatorilor.

Care sunt regulile după care va fi desemnat marele câștigător Survivor România 2020

La început au fost 29 de concurenți, iar acum au rămas doar cei patru finaliști: Lola Crudu, Elena Ionescu, Emanuel Neagu si Iancu Sterp. Dintre aceștia, doar unul va pleca acasă cu marele premiu de 250 de mii de lei, după patru luni de concurs.

Elena Ionescu, Lola Crudu si Emanuel Neagu au intrat în această competiție încă de la început și, timp de mai bine de patru luni, s-au luptat atât cu propriile echipe cât și cu adversarii pentru a ajunge în actul final al acestui reality extrem de supraviețuire în jungla din Republica Dominicana. Iancu Sterp a intrat pe la jumătatea emisiunii, dar a reușit să reziste până la finalul competiției.

Care sunt regulile după care va fi desemnat marele câștigător Survivor România 2020
Care sunt regulile după care va fi desemnat marele câștigător Survivor România 2020

Cine sunt finaliștii care se bat pentru marele premiu

Lola Crudu este cu adevărat războincă. Are calități sportive incontestabile, un caracter puternic, și a doborât adversari mult mai bine cotați decât ea. Originară din Chișinău, antrenor de fitness, oate fi oricând campioană la Survivor„Sunt in acest concurs pentru a-mi demonstra mie si familiei mele ca sunt puternica”, declara razboinica înainte de a intra în celebra emisiune.

Dansatorul profesionist Emanuel Neagu, în vârstă de 23 de ani, a făcut un adevărat spectacol din fiecare confruntare la care a participat. Indiferent cât au fost de grele probele, Neagu nu și-a pierdut calmul și nici buna dispoziție. A dovedit că este un bărbat puternic, care poate câștiga lejer concursul Survivor.

„M-am inscris la din pasiune pentru sport si pentru adrenalina”, povestea Emanuel.

Elena Ionescu a închis gura tutror celor care au contestat-o și care spuneau că nu are ce căuta în competiția foarte dură de la Kanal D. Obișnuită cu ținute sclipitoare și cu pantofii cu toc, cântăreața a dovedit tuturor că are un caracter puternic și se poate mobiliza exemplar în situații de criză. Și Elena Ionescu poate fi surpriza din finala Survivor 2020.

„Este cea mai mare provocare a vietii mele. Vreau sa-mi depasesc limitele si sa lupt pentru copilul meu!”, declara artista înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Iancu Sterp a fost unul dintre cei mai rapizi concurenți pe traseuri. Pare un joc de copii pentru el și este dispus să treacă peste orice hop pentru a-și vedea dus la capăt planul. Fratele interpretului de muzică populară Culiță Sterp pare hotărât să câștige marele premiu și are și el șanse reale.

„Cred ca acest gen de competitie mi se potriveste cel mai bine. Sunt apt din punct de vedere fizic si psihic”, declara Iancu Sterp la intrarea în competiția de la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI