Câți bani a dat Adelina Pestrițu pe rochiile de mireasă și ce se întâmplă acum cu ele. A creat isterie pe net

Câți bani a dat Adelina Pestrițu pe rochiile de mireasă și ce se întâmplă acum cu ele

Adelina Pestrițu s-a căsătorit cu Virgil Șteblea, iar petrecerea a fost de zile mari. Invitații au fost încântați de atmosferă, s-au bucurat pentru proaspătul cuplu că a trecut la un alt nivel și au fost cu ochii cât cepele pe mireasă. Vedeta a schimbat două rochii impresionante. Pentru curioși, iată cât a dat Pestrițu pe vestimentații și ce se întâmplă acum cu ele.

Câți bani a dat Adelina Pestrițu pe rochiile de mireasă. Ce se întâmplă acum cu ele?

Nuntă fastuoasă, mireasă de nota 10! Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au cununat religios, iar imediat după a urmat masa și dansul. Invitații au fost bucuroși să îi vadă pe amândoi în asemenea postură, dar mai tare au fost încântați să o vadă pe Adelina sclipind în cele două rochii de mireasă pe care le-a schimbat de-a lungul serii. Bruneta și-a comandat rochiile din Barcelona și, conform cancan.ro, au costat 40.000 de euro. Cu mai multe detalii despre vestimentații a venit chiar vedeta, pe blogul său. Pentru prima rochie, cea de prințesă, fosta prezentatoare TV povestește că destinul îi e scris să se ducă spre o licitație ce va fi organizată în perioada imediat următoare.

Câți bani a dat Adelina Pestrițu pe rochiile de mireasă și ce se întâmplă acum cu ele. A creat isterie pe net
Rochia prezentată în a doua parte a zilei va fi păstrată pentru fiica sa, Zenaida

Banii pe care îi va obține în urma ei vor fi donați pentru copiii cu nevoi speciale. „Am purtat-o la cel mai frumos eveniment din viața noastră de cuplu și cu siguranță va ajunge în mâinile cuiva care să o aprecieze așa cum am apreciat-o și eu. Dar cel mai important, banii vor face subiectul unui gest nobil, pin care vom contibui la strângerea de fonduri pentru niște copilași care au cu adevărat nevoie de ei pentru a trăi și a se bucura de fiecare zi”, a scris vedeta pe blogul ei.

Cât despre cea de-a doua rochie pe care a purtat în seara petrecerii, va rămâne în garderoba proprie drept amintire a acestui moment. Mai mult, a doua vestimentație este păstrată și pentru fetița ei, Zenaida, care se va bucura să o vadă atunci când va crește. „Zeny va fi bucuroasă de ea peste ceva timp, atunci când îi voi povesti, îi voi arăta poze și cu siguranță va vrea să o probeze și să o plimbe prin casă spre amuzamentul tuturor”, a mai scris Adelina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI