Cât a costat rochia pe care Adelina Pestrițu a îmbrăcat-o la cununia civilă. ”Unii nici nu au atât salariu!”

Cât a costat rochia pe care Adelina Pestrițu a îmbrăcat-o la cununia civilă

Adelina Peștrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit pe nepusă masă miercuri, 3 iulie. Fosta prezentatoare a emisiunii ”WOWbiz” de la Kanal D a fost ravisantă și a purtat o rochie mult comentată pe rețelele de socializare.

Cât a costat rochia pe care Adelina Pestrițu a îmbrăcat-o la cununia civilă din 3 iulie

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă în după amiaza zilei de 3 iulie. Vedeta a postat pe blogul ei primele imagini de la evenimentul care a luat fanii prin surprindere, căci de cununia religioasă se știa, însă de o căsătorie civilă ba. Fosta prezentatoare de televiziune a ales pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa o rochie galbenă, scurtă, care i-a pus în valoare silueta, picioarele și decolteul. Cei doi au spus ”DA” în fața ofițerului stării civile, iar Adelina va purta și numele celui drag.

 

Cât a costat rochia pe care Adelina Pestrițu a îmbrăcat-o la cununia civilă. ”Unii nici nu au atât salariu!”
Vedeta a optat pentru o rochie galbenă, scurtă, care i-a pus în valoare silueta, picioarele și decolteul

„Vă anunț cu drag ca numele meu public va rămâne același, Adelina Ioana Pestritu, deși în acte am preluat si numele soţului meu, Steblea (Pestritu Steblea Adelina Ioana). Această preluare de nume a fost făcută pentru a purta acelaşi nume de familie şi cu fetiţa noastră, iar daca vom fi nevoiti să călătorim peste hotare, sa fie mai uşoară treaba birocratică, dar evident şi din iubire pentru soţul meu”, a scris Adelina Pestrițu.

Cât a costat rochia pe care Adelina Pestrițu a îmbrăcat-o la cununia civilă. ”Unii nici nu au atât salariu!”
Cei doi și-au spus ”DA” în fața ofițerului stării civile pe 3 iulie

Emoționată, bruneta a amintit fanilor că, în data de 20 iulie, cei doi își vor lega sufletele și în fața lui Dumnezeu. Mai mult, vedeta promite multe surprize pentru cei care vor onora invitația la nuntă. „Acum că suntem într-adevăr soţ şi soţie, nu ne rămâne decat să aşteptăm emotionaţi evenimentul din 20 iulie unde am pregătit o multime de surprize pentru invitaţii noştri.♥️​”. Pentru nunta propriu-zisă, Adelina a anunțat că va purta două rochii de mireasă, iar fiica sa, Zenaida Maria, va avea și ea o apariție spectaculoasă.

”Vrei să își ia o rochiță cu 200 de lei?”

Cât despre costul rochiei, bruneta nu s-a ”aruncat” la unele cu un preț imens pentru ea, însă imens pentru alții. Vestimentația fostei prezentatoare TV a costat 1020 de lei, lucru intrigant pentru mulți. Astfel, oamenii au amintit pe unele pagini că rochia sa a costat poate mai mult decât salariul unora.

captura ecran site de unde si-a luat Adelina Pestritu rochita
Femeile au căutat imedoat să vadă de unde și-a luat Adelina Pestrițu rochița din ziua cununiei

„Alții..ce vrei? E persoană publică, nu sunt impresii. Vrei să își ia o rochiță cu 200 de lei la banii ei?/ 1020 lei??? Alții atât au salariul frate. Impresii/ Mergi la un atelier de croitorie și ieși mult mai ieftin”, a scris Adelina Pestrițu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI