Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-a căsătorit. Cum a apărut bruneta la propria ei nuntă FOTO

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-a căsătorit. Cum a apărut bruneta la propria ei nuntă FOTO
S-a căsătorit Adelina Pestrițu!

Adelina Pestrițu a devenit oficial doamna Șteblea! Una dintre cele mai cunoscute vedete din România s-a căsătorit civil cu cel care i-a dăruit primul copil.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit cu Virgil Șteblea

Cunoscuta vedetă din România s-a căsătorit astăzi cu cel care i-a dăruit primul copil. Proaspeții însurăței au arătat ca scoși din cutie. Vedeta a publicat priemele imagini de la cununia civilă pe blogul său personal. Fosta prezentatoare de televiziune, extrem de atentă la vestimentații, a ales să poarte în ziua cea mare o rochie galbenă, scurtă, care i-a pus în valoare extrem de bine silueta. Adelina Pestrițu are o comunitate foarte frumoasă în mediul online, astfel că nu evită să-i înștiințeze imediat pe fanii săi cu veștile bune sau evenimentele care îi vor marca viața. „Vă anunț cu drag ca numele meu public va rămâne același, Adelina Ioana Pestritu, deși în acte am preluat si numele soţului meu, Steblea (Pestritu Steblea Adelina Ioana).

Această preluare de nume a fost făcută pentru a purta acelaşi nume de familie şi cu fetiţa noastră, iar daca vom fi nevoiti să călătorim peste hotare, sa fie mai uşoară treaba birocratică, dar evident şi din iubire pentru soţul meu. ? (…) Acum că suntem într-adevăr soţ şi soţie, nu ne rămâne decat să aşteptăm emotionaţi evenimentul din 20 iulie unde am pregătit o multime de surprize pentru invitaţii noştri.♥️​”, a scris Adelina Pestriţu.  Cununia religioasă va avea parte pe 20 iulie. Vedeta a anunțat deja că va purta două rochii de mireasă și că și pentru micuța Zeny, fetița celor doi, are pregătit ceva superb.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit
Adelina Pestrițu s-a căsătorit

Cum va fi îmbrăcată Zeny la nunta Adelinei Pestrițu?

Adelina Pestrițu este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nunta religioasă. Din vedere nu avea cum să o uite tocmai pe cea care i-a făcut pe proaspeții însurăței să fie din ce în ce mai uniți. Zenaida Maria va avea o apariție surprinzătoare la nunta părinților săi.

„O să-i comand o rochie de mini-mireasă, tot albă. Evident că va sta şi ea cu noi, ne vom distra împreună. Va rămâne în grija bunicilor şi, chiar dacă şi ele vor avea rochii cu trenă, cu siguranţă vor alerga după micuţa noastră”, declara Adelina Pestriţu.