24 ian. 2020 | 14:53

Câți bani a câștigat Simona Halep după ce a învins-o pe Harriet Dart la Australian Open

Sport
Câți bani a câștigat Simona Halep după ce a învins-o pe Harriet Dart la Australian Open
Câți bani a câștigat Simona Halep după ce a învins-o pe Harriet Dart la Australian Open

Fostul lider WTA va evolua a şasea oară în turul al treilea la Melbourne cu Yulia Putintseva. Partida va avea loc sâmbătă de la ora 04:00, ora României.

Câți bani a câștigat Simona Halep după ce a învins-o pe Harriet Dart la Australian Open

După victoria fără drept de apel a sportivei noastre împotriva britanicei Harriet Dart, presa din Marea Britanie a reacționat dur.  Jurnaliștii de la Daily Mail susțin că Federația engleză are un buget de 40 de milioane de lire sterline, și cu toate astea, ei nu se pot apropia de rezultatele României.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a învins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, pe britanica Harriet Dart, locul 173 WTA, venită din calificări, în turul al doilea al Australian Open. Simona Halep are ca obiectiv să ajungă cât mai sus în competiţie. În 2017 a pierdut finala în faţa danezei Caroline Wozniacki la capătul unui meci ciudat. Meciul a fost câştigat de Wozniacki într-un mod care a provocat multe reacţii negative pe reţelele de socializare.

Victoria obținută de sportiva din România în fața jucătoarei Harriet Dart  i-a adus Simonei Halep o sumă destul de mare. În conturile fostului lider mondial au intrat nu mai puțin de 88.640 dolari.

„A fost un final de meci puţin periculos, mi-am pierdut concentrarea, ea a început să joace foarte bine şi a fost mult mai dificil pentru mine să păstrez avantajul, dar mă bucur că am reuşit. Îmi place să joc sub presiune, e mai distractiv, dar aş prefera să închei meciul la prima ocazie” , a spus Simona Halep, la finalul întâlnirii cu Harriet Dart.

Fostul lider WTA va evolua a şasea oară în turul al treilea la Melbourne cu Yulia Putintseva. Partida va avea loc sâmbătă de la ora 04:00, ora României. Meciul va fi în direct pe Eurosport.

Simona Halep și Yulia Putintseva nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul WTA. Dacă va ajunge în optimi, Simona se va duela cu învingătoarea din duelul Catherine Bellis (600 WTA) și Elise Mertens (favorită 16).

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Păstrăv în crustă crocantă. Rețetă perfectă de Florii
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro