Reacția Simonei Halep după calificarea în turul 3 la Australian Open: „A fost puțin periculos pe final”

Simona Halep, după victoria cu Harriet Dart la Australian Open: "Mă bucur că m-am calificat"

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Australian Open, după ce a învins-o pe britanica Harriet Dart cu 6-2, 6-4. Campioana de la Wimbledon a declarat după meci că a trăit periculos pe final și că speră să câștige încă un turneu de Grand Slam.

Simona Halep, după victoria cu Harriet Dart la Australian Open: „Mă bucur că m-am calificat”

Numărul 3 mondial a început bine partida cu Harriet Dart și a reușit să se impună în primul set cu 6-2, după 32 de minute de joc. În setul secund, Simona a condus la un moment dat cu 5-1, dar a pierdut trei game-uri consecutive, reușind în cele din urmă să câștige cu 6-4, după 46 de minute.

Simona Halep - Harriet Dart Live Video în turul 2 la Australian Open

„A fost puţin periculos pe final, mi-am pierdut din concentrare. Mă bucur că m-am calificat. Îmi place să joc sub presiune, e mai distractiv, dar aş fi preferat să termin mai repede acest meci. Ar fi foarte frumos să câştig încă un Mare Şlem, dar mai am mult până acolo. Mă bucur să joc în faţa acestui public, mereu primesc aplauze călduroase aici şi sper ca acesta să fie locul unde voi obține al treilea trofeu de Mare Șlem”, a declarat Simona la finalul partidei.

În turul 3, fostul lider mondial va juca împotriva învingătoarei dintre Danille Rose Collins (locul 25 WTA) și Yulia Putnitseva (locul 38 WTA). Meciul se va disputa sâmbătă, 25 ianuarie, de la o oră care va fi stabilită ulterior. Victoria din turul 2 i-a adus Simonei un cec în valoare de 128.000 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI