Unul din preparatele de sezon sunt cârnații de casă, de obicei din carne tocată de porc. Dar, ca orice preparat, pentru a ieși așa cum trebuie este nevoie de timp de prăjire. Așa că, ne-am gândit să-ți spunem câte minute trebuie să prăjești cârnații de casă pentru gustul perfect. În același timp, este important de știut cu ce să-i stropești când sunt pe foc.
Cârnații de casă, se prepară de obicei din carne tocată de porc, la care se adaugă sare pentru a da gust și pentru a ajuta la conservarea cărnii. De asemenea, aceștia conțin adesea un ingredient de umplutură și de legare. Seamănă cu pesmetul uscat și foarte fin și este folosit pentru a ajuta la legarea ingredientelor. În același timp ajută la a împiedica uscarea cărnii prin absorbția grăsimii în timpul gătitului.
Condimentele, mirodeniile și ierburile se adaugă pentru a da cârnaților un plus de aromă. Crăciunul este perioada din an în care cârnații de casă se regăsesc pe masa fiecăruia dintre noi. Dar, dacă nu există această variantă, faceți-vă plinul cu cei mai buni cârnați pe care-i găsiți pe piață.
În general, cârnații sunt ușor de gătit și ușor de porționat. Până la urmă, cârnații sunt un produs de bază util. Totuși, aceștia trebuie gătiți corespunzător. Acest propduse are un conținut relativ ridicat de grăsimi, și se poate arde la exterior înainte ca căldura să pătrundă până la capăt. Așadar este important să știm câte minute trebuie să prăjești cârnații de casă pentru gustul perfect.
Grăsimea din cârnați oferă o grămadă de arome, dar dacă preferi să o reduci, cel mai bun mod de a face acest lucru este să coci cârnații la cuptor. Înțeapă-i mai întâi cu o țepușă pentru ca mai multă grăsime să se scurgă în timpul gătitului.
După ce au fost copți, pot fi tăiați și fierți la foc mic într-un sos sau o tocană, ceea ce va pune înapoi o mică parte din umiditatea pierdută la coacere. Tăierea cârnaților și amestecarea lor cu alte ingrediente este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a-i face să servească mai multe persoane.
Dar, dacă vrei să ai pe masa de Crăciun cârnații prăjiți, atunci va trebui să-i lași, cel puțin câte 6 minute și pe o parte și pe alta. Și încă ceva. Îți spuneam la început că este important de știut și cu ce să-i stropești când sunt încă pe foc. Ingredientul pe care va trebui să-l folosești la acest aspect este oțetul sau zeama de lămâie, dar nu mai mult de 2-3 picături.
Acum ai aflat și acest secret, și poți avea pe masă cârnații de casă prefectți. Noi îți urăm doar Poftă bună!