Câte mii de euro costă cazarea din Thailanda a Vicăi Blochina, pe zi. Îți cumperi o mașină cu banii aceștia

Câte mii de euro costă cazarea din Thailanda a Vicăi Blochina, pe zi. Îți cumperi o mașină cu banii aceștia
Vica Blochina, vacanță de lux în Thailanda

Vica Blochina pleacă în vacanță! Vedeta vrea să își petreacă sărbătorile în Thailanda, alături de mai mulți prieteni apropiați. Blondina s-a asigurat că o să aibă parte de o cazare de lux, care costă foarte mulți bani. Totuși, ea se bucură enorm pentru că a făcut această alegere.

Unde o să petreacă Vica Blochina sărbătorile. Vacanța vedetei costă o avere

Vica Blochina nu vrea să petreacă sărbătorile acasă, ci să intre în Noul An în mare stil! Vedeta se pregătește să plece în Thailanda, unde o să se reunească cu mai mulți prieteni alături de care s-a distrat toată vara în Grecia. Aceasta abia așteaptă să să petreacă de sărbători!

Fosta prezentatoare de televiziune a mărturisit că a închiriat o casă superbă alături de apropiații săi. Blondina o să se bucure de numeroase facilități, printre care spa și cinema. De asemenea, cazarea ei este foarte scumpă, ajungând la 12.000 de euro pe zi, bani la care mulți oameni doar visează.

„Plec în vacanță, în Thailanda, o lună! Plec cu gașca mea de prieteni alături de care m-am distrat în vara asta. O să fac și Crăciunul și Revelionul acolo. Am închiriat o casă acolo.

E superbă! E un domeniu întreg. Cred că e cea mai frumoasă casă din Phuket. Are cinema, spa și costă 12.000 de euro pe zi.”, a declarat Vica Blochina pentru Cancan.

Ce probleme întâmpină Vica Blochina înainte de vacanța de lux: „Stau cu sufletul la gură”

Vica Blochina se confruntă cu foarte multe emoții înainte de a pleca în Thailanda. Blondina abia așteaptă să petreacă alături de prietenii săi. Aceasta se teme de faptul că vacanța pe care o așteaptă cu sufletul la gură o să fie anulată, ținând cont de situația pandemică, care este destul de incertă.

Fosta prezentatoare de televiziune a mărturisit că este extrem de greu să călătorească în această perioadă. Vacanța de sărbători costă extrem de mult, așa că Vica Blochina nu își dorească să piardă toți banii. În plus, efortul pe care îl face pentru a pleca în Thailanda este imens.

„E foarte greu să călătorești în această perioadă! Eu acum stau cu sufletul la gură ca să nu schimbe ceva și să-mi anuleze zborul. Dacă îl anulează, pierd toți banii. Plus că e foarte greu!

Ai nevoie de nu știu câte acte. Trebuie PCR-ul făcut în România și PCR-ul programat în Thailanda.”, a mai spus Vica Blochina pentru publicația menționată mai sus.