Vica Blochina, din nou lângă milionarul grec. Cum a apărut vedeta de la noi cu ‘Tom Degețel’

Vica Blochina, din nou lângă milionarul grec. Cum a apărut vedeta de la noi cu ‘Tom Degețel’
Vica Blochina, din nou în compania unui milionar grec

Vica Blochina s-a întors în Grecia! Vedeta se distrează pe cinste în Mykonos, una dintre cele mai căutate destinații de vacanță, dar și-a surprins fanii în momentul în care a apărut din nou lângă un milionar grec, cunoscut și ca ‘Tom Degețel’.

Cum a apărut Vica Blochina. Vedeta se distrează pe cinste alături de un milionar grec

Vica Blochina apărea alături de milionarul grec în urmă cu un an, când mergea în vacanță pentru a participa la ziua bărbatului alături de mai mulți prieteni comuni. La momentul respectiv, vedeta posta o fotografie în care părea că ea și acesta au o relație destul de apropiată, iar internauții reacționau imediat.

Totuși, chiar dacă s-a confruntat cu diferite critici după ce a apărut în compania milionarului cunoscut drept ‘Tom Degețel’, Vica Blochina a decis să ignore gurile rele. Aceasta nu spus dacă există vreo relație amoroasă între ea și bărbat, însă iată că s-a întors în Mykonos și în acest an!

Blondina a surprins pe toată lumea în momentul în care a apărut în mașina milionarului grec. Se pare că vedeta se distrează pe cinste și în acest an în Mykonos, la finalul sezonului estival, alături de mai mulți prieteni apropiați și de ‘Tom Degețel’, semn că legătura lor nu a fost destrămată.

Ce bărbat își dorește Vica Blochina lângă ea. Peste ce nu ar trece niciodată vedeta

Vedeta se bucură de petrecerile de pe tărâmul elen, iar faptul că a apărut  în timp ce dansează în mașina milionarului grec arată că aceasta se simte foarte bine în compania bărbatului. Totuși, Vica Blochina a preferat să păstreze misterul cu privire la legătura pe care o are cu acesta.

În trecut, blondina explica ce calități își dorește să aibă viitorul său partener. Vedeta mărturisea că este atrasă de bărbații maturi și că își dorește ca omul care o să o cucerească să aibă mai mulți bani,

„Mie îmi plac bărbații maturi. Să fie peste vârsta mea. Trebuie să aibă bani ca să mă cucerească, este cel mai important lucru. Trebuie să fie mai scumpă mașina lui ca a mea, a mea e de vreo 80.000.

Dacă vine cu una mai ieftină, îl castrez direct. Să nu stea în chirie, că așa stau unii care au mașină mai scumpă ca a mea. Și cel mai important, să fie inimos. De bani nu o să trec niciodată.”, a spus Vica Blochina în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI