Imagini de senzație cu Marina Voica, la 86 de ani. Puțini bătrâni s-ar încumeta să facă așa ceva

Imagini de senzație cu Marina Voica, la 86 de ani. Puțini bătrâni s-ar încumeta să facă așa ceva
Marina Voica a făcut senzație la 86 de ani

Marina Voica se află într-o formă de zile mari! Aceasta nu se dă în lături de la senzații tari, așa că a fost surprinsă făcând o activitate ce îi sperie pe foarte mulți români. Imaginile spectaculoase cu solista o să îi uluiască pe toți fanii săi!

Marina Voica a surprins pe toată lumea. Ce a reușit să facă

Marina Voica, una dintre cele mai îndrăgite soliste din România, a acceptat provocarea lansată de Cătălin Măruță și s-a lăsat condusă de Magitot pe motocicletă. Aceasta nu a avut emoții și experiența i-a plăcut enorm, chiar dacă mulți oameni ce au ajuns la o vârstă înaintată se feresc de așa ceva.

De asemenea, ea a fost complimentată și de Magitot. Marina Voica a vrut să se asigure că totul o să decurgă conform planului, așa că l-a întrebat pe acesta dacă poziția pe care a adoptat-o pentru mersul cu motocicleta este una în regulă.

„Magitot: Sunteți perfectă!
Marina Voica: Sunt ca o pisică, am echilibru?
Magitot: Aveți tot ce trebuie!”, a fost dialogul dintre cei doi.

Marina Voica a suferit o operație în urmă cu câteva luni

Mai mult, în urmă cu doar câteva luni, Marina Voica a fost supusă unei operații pe cord. Totuși, aceasta nu s-a lăsat pusă la pământ de problemele de sănătate, așa că și-a păstrat dragostea față de activități inedite, chiar dacă a trecut prin clipe dificile.

„Da. La Brașov, la o clinică particulară. Unica operație. Pur și simplu au renunțat să se supună la acest risc, dar iată că s-a găsit cineva care a zis: ‘Eu am să fac.'”, a spus aceasta.

Marina Voica, despre viața departe de Capitală

Cunoscuta solistă de muzică ușoară a preferat să se mute din București la Breaza. Aceasta a recunoscut că a suferit enorm în momentul în care a plecat din Capitală, mai ales pentru că schimbările climatice i-au dat mari bătăi de cap.

Între timp, ea s-a obișnuit cu noua ei locuință și recunoaște că nu ar mai pleca de la Breaza, mai ales pentru că viața simplă are farmecul său. Marina Voica a recunoscut că are totul aproape de ea, chiar dacă preferă să conducă pentru a ajunge la piață, magazin sau farmacie.

„Când am venit la Breaza a fost frig, mai frig ca la București, umed, presiunea atmosferică a fost joasă. Am suferit, dar m-am obișnuit. Acum nu aș mai pleca.

Am totul aproape, sigur, mă duc cu mașina, că sunt leneșă. De 40 de ani conduc.”, a mai zis aceasta, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI