28 aug. 2022 | 15:36

Cătălina Grama Jojo, despre cum a început povestea de iubire cu Paul Ipate. Ce nume poartă copiii: „De asta m-am îndrăgostit de el” INTERVIU EXCLUSIV

Monden
Cătălina Grama Jojo, despre cum a început povestea de iubire cu Paul Ipate. Ce nume poartă copiii: „De asta m-am îndrăgostit de el” INTERVIU EXCLUSIV
Cum a început povestea de iubire dintre Jojo și Paul Ipate. Cătălina Grama spune totul despre circumstanțele în care s-au cunoscut.

Cum a început povestea de iubire dintre Jojo și Paul Ipate. Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate au fost cooptați, în urmă cu 8 ani, într-un proiect, care s-a dovedit benefic pentru destinul lor. Practic, povestea lor de iubire a început la filmările peliculei “Nimic despre dragoste”, care va intra pe marele ecran în această toamnă.

De pe 8 septembrie, actrița revine pe micul ecran, în rol principal, în serialul „Clanul”, care începe la Pro TV. Despre cum a ajuns să își întermeieze o familie cu Paul Ipate, Jojo ne-a povestit în interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro.

Cătălina, tu și Paul Ipate în ce împrejurări v-ați cunoscut?

La un film “Nimic despre dragoste”, acum 8 ani. Anul acesta s-a lansat filmul la Tiff. Am jucat împreună și prima noastră scenă a fost chiar o scenă de pat. A fost foarte funny și foarte ciudat, îți dai seama că sunt cele mai sensibile scene, dar ne-a ieșit foarte bine filmul, chiar vi-l recomand să -l vedeți. O să apară în toamnă cred. Ne-am cunoscut pe niște platouri de filmare. Noi credeam că nu va mai ieși filmul, am zis mereu că acel film a fost făcut ca noi doi să ne întâlnim.

Dar până atunci, voi vă știați?

Nu, nu ne mai întâlnisem niciodată face to face. Ne știam de la distanță.

A fost dragoste la prima vedere?

Nu, nu a fost dragoste la prima vedere, dar ne-am plăcut la prima vedere. Eu chestia asta cu dragoste la prima vedere nu prea o înțeleg, pentru că pentru mine iubirea are alte valențe și trebuie să fie ceva mult mai profund. Ne-am plăcut foarte mult la prima vedere și la a doua vedere și la a treia vedere și am ajuns până aici.

Ce ai apreciat la Paul Ipate?

Tot. În primul rând sunt foarte atrasă de el așa cum arată. Mie îmi plac tipii de genul lui așa bruneți, ăsta e genul meu. Fizic mă atrage foarte tare Paul și ca și om și ca și spirit este un om extraordinar și deosebit. Este un om foarte bun și vezi asta de la prima discuție cu el, își pune și sufletul pe masă. E un om care trăiește viața așa din plin. E un om plin de viață, amuzant, e sufletul petrecerii, face să râdă o masă întreagă când avem mese cu prietenii. Deci el este miezul de fiecare dată.

Nu ai cum să nu-l iubești. Este imposibil! Eu nu știu pe nimeni care să nu îl placă pe Paul cunoscându-l așa la nivel personal. De asta m-am îndrăgostit de el, pentru că era jumătatea mea. În plus este și moldovean ca mine. Avem cumva același background, aceleași origini și familia lui e mare și ai lui sunt gălăgioși, mâncam aceleași mâncăruri când eram mici, el a crescut în zona Roman, eu în zona Ceahlău, același sistem. Practic avem foarte multe lucruri în comun. Și asta ne-a adus unul lângă celălalt.

Chiar a fost destin.

Da, de asta spun. Deja ne-a adus împreună, acum dacă ne-om logodi, nu ne-om logodi, asta vedem. Noi o să fim oricum așa. În mod evident, societatea are foarte multe prejudecăți și idei despre toate lucrurile astea așa că le-am spus copiilor mei ca să știe ce răspuns clar au în cazul în care sunt întrebați că eu și cu Paul suntem căsătoriți cu sufletul și că așa vom rămâne și dacă ne căsătorim altfel. Important este să fim căsătoriți cu sufletul în primul rând.

Citește și: Cum i-a demonstrat Jojo lui Paul Ipate că îl iubește. Ce a făcut pentru el, de fapt

Copiii poartă nume diferite?

Achim este Grama după tatăl lui și numele pe care eu l-am păstrat după divorț și Zora e Ipate.

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Eurovision-ul a fost câștigat de non-binar-ul Nemo! „E o cerșeală de voturi”
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
'Mi-am scos uterul, trompele uterine și ovarele'. O vedetă îndrăgită fost diagnosticată cu cancer la 42 de ani
Unica.ro
Prognoza meteo actualizată. Ce ne așteaptă în următoarele două săptămâni
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
TEST OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Propunerea a fost deja FĂCUTĂ: „Să fie o examinare adevărată"
Capital.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
RUSIA vrea RĂZBOI cu OCCIDENTUL! Avertismentul care dă fiori ÎN EUROPA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro