Cătălin Rădulescu îi „mitraliază” pe bugetari și pensionari și le spune să dea banii înapoi

Cătălin Rădulescu, a.k.a. Deputatul Mitralieră, cum este poreclit, profund afectat de condamnarea lui Dragnea la închisoare cu executare, a răbufnit și le-a arătat tuturor românilor adevărata față a actualului PSD și guvern Dăncilă.

PSD îți dă, PSD îți ia!

Ai crezut vreodată că PSD „a mai și dat” ceva, în comparație cu alte partide? Adevărul e că timp de 30 de ani, România n-a fost condusă decât de două partide: de PSD și de gruparea politică, acum fostă și traseistă, a lui Traian Băsescu. Schimbările doar s-au lăsat așteptate, iar românii s-au mințit singuri cu speranța că social democrații le mai „dau ceva”.

Acum, că ți-au dat, Cătălin Rădulescu îți cere banii înapoi, pentru că n-ai știut să te duci la vot și să pui ștampila pe PSD. Cel puțin, asta este concepția acestui deputat „neaoș”, care este oglinda electoratului PSD.

La scurt timp după ce a fost pronunțată sentința de condamnare a lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare, a început freamătul printre membrii PSD, în special printre cei care alcătuiesc „nomenclatura” partidului. Astfel, Dragnea urmează să-și piardă funcție de președinte PSD și o va prelua, ca interimar, Viorica Dăncilă.

Cătălin Rădulescu vrea să dai pensiile și salariile mărite înapoi

Cătălin Rădulescu îi „mitraliază

Cătălin Rădulescu a avut cel mai înverșunat discurs și mai avea puțin și arunca flăcări, într-atât de supărat este, convins că totul este o nedreptate și că are legătură cu votul din 26 mai.

Când a sosit la sediul PSD, pe la ora 13:15, Deputatul Mitralieră a repetat afirmația halucinantă pentru care vă rămâne celebru:

„Am sperat până în ultimul moment […] Sper ca să se bucure cei care au votat ieri, iar oamenii care au primit pensiile mari să le dea înapoi. […] Are legătură cu votul de ieri (sentința dată lui Dragnea, n.r.) […] N-am crezut niciodată într-o Justiție independentă. Rămâneți voi aici cu securiștii voștri.”

Se pare că acesta este adevăratul chip al social democraților pentru care atât de mulți oameni s-au lăsat cumpărați, manipulați și înduplecați.

„A fost o ură generală împotriva preşedintelui Dragnea. PSD a greşit că a acceptat referendum împreună cu alegerile europarlamerntre. Sigur că PSD câştiga. Lumea a ieşit la vot împotriva lui Dragnea. PSD renaşte din cenuşă. Vom face un Congres pentru că trebuie schimbate multe lucruri. Nu poate fi un singur om vinovat pentru ce s-a întâmplat în PSD. Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele.”

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI