Gestul Vioricăi Dăncilă, după ce Dragnea a fost condamnat la închisoare cu executare

Viorica Dăncilă a avut o reacție deloc de apreciat după anunțul condamnării lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni cu executare. Premierul s-a dus la ora 13:10 la sediul PSD din Băneasa.

Dăncilă preia funcția de președinte interimar al PSD

Premierul Viorica Dăncilă este pusă în dificultate de-acum. Odată sosită la sediul PSD, prim-ministrul a fost întâmpinat de o „armată” de jurnaliști care au asaltat-o cu întrebări referitoare la condamnarea lui Dragnea.

Se știe că Dăncilă va prelua funcția de președinte interimar al Partidului Social Democrat, dar atunci când a dat piept cu jurnaliștii, i-a sfidat și n-a dat nicio declarație. S-a strecurat printre jurnaliști și a intrat în sediu aproape fără să-i bage în seamă.

Cătălin Rădulescu, supărat vai și-amar

La scurt timp după anunțarea sentinței lui Liviu Dragnea, apropiații lui au avut reacții aproape isterice vizavi de acest caz, cum este cazul deputatului Cătălin Rădulescu, și el un politician certat cu legea. Acesta a oferit întâi câteva declarații pentru Digi24, prin legătură telefonică, unde a afirmat că sentința dură și fermă dată lui Dragnea are legătură cu votul de ieri, de la alegerile europarlamentare și de la referendum.

Mai mult decât atât, profund iritat de înfrângere, a afirmat că toți pensionarii care au primit pensii mărite ar trebui să dea banii înapoi.

Pe la ora 13:15, Rădulescu s-a prezentat și el la sediul PSD, dar acesta nu i-a ignorat pe jurnaliști și a mai făcut câteva afirmații mai mult au mai puțin condamnabile din parte propriilor alegători:

„Am sperat până în ultimul moment […] Sper ca să se bucure cei care au votat ieri, iar oamenii care au primit pensiile mari să le dea înapoi. […] Are legătură cu votul de ieri (sentința dată lui Dragnea, n.r.) […] N-am crezut niciodată într-o Justiție independentă. Rămâneți voi aici cu securiștii voștri.” a declarat grăbit Cătălin Rădulescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI