24 nov. 2023 | 11:17

Cătălin Oprişan, probleme mari de sănătate. Medicii l-au avertizat: ”Mi-am luat şi loc de veci, de toate mi-au găsit”

Diverse
Cătălin Oprişan, probleme mari de sănătate. Medicii l-au avertizat: ”Mi-am luat şi loc de veci, de toate mi-au găsit
”Anul ăsta am fost obligat să fac multe.”

Cătălin Oprişan, unul din cei mai carismatici cronicari de sport, a fost recent invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, unde a vorbit tip de 3 ore despre sport, vedete și nu numai. Unul din momentele delicate a fost cel în care a recunoscut că are probleme mari de sănătate. Citește mai departe și află cum medicii l-au avertizat pe jurnalist.

Cătălin Oprișan a revenit în podcastul lui Radu Țibulcă

Așa cum preciza și Radu, Cătălin Oprișan avea să bată recordul de vizualizări la podcastul din februarie anul acesta, având cele mai multe vizualizări, și anume peste 4 milioane de români.

Vezi și: De ce a plecat, de fapt, de la ”Neatza cu Răzvan şi Dani”. Fostul matinal a recunoscut: „Despărţirea a fost naşpa pentru mine”

Acum, revenit pentru a treia oară alături de Radu Țibulcă, celebrul jurnalist a avut și alte povestiri de spus, majoritatea reușind să-i facă pe români să râdă.

Cătălin Oprişan, probleme mari de sănătate. Medicii l-au avertizat: "Mi-am luat şi loc de veci, de toate mi-au găsit"

Cătălin Oprişan și Radu Țibulcă

Podcastul publicat în cursul zilei de ieri, 23 noiembrie, a strâns deja peste 2,4 mii de like-uri și aproximativ peste 56.000 de vizualizări.

Citește și: Declaraţii rare despre familia sa. Sportul pe care îl practică fiul lui

Ca de obicei, plin de debordanță și carismatic, Cătălin Oprișan a vorbit de data asta, printre multele subiecte, și despre momentele dificile din viața sa, recunoscând că:

”Anul 2023 m-a prins rău de tot. Cu un domn îmbrăcat în halat alb şi nu era măcelar. Era un neurolog şi m-a prins rău de tot.

Şi cu capul, suspect de hepatită, m-am ţinut câteva luni de treabă, i-am păcălit pe toţi şi aia e. Aveam interzis să mai beau apă cu întuneric şi toate alea.

Am băut apă şi e foarte rea, nu se poate bea, am făcut crize. Nu am mai băut apa din ’86, de când a luat Steaua la Sevilla.”

Cătălin Oprișan spune că ”Mi-am luat loc de veci, în Militari”

Se pare că a avut mari probleme de sănătate, iar medicii aveau să se minuneze de situația în care celebrul jurnalist sportiv se afla la momentul la care a ajuns la spital.

Vezi și: Celebrul jurnalist care a semnat cu Pro TV! Ce emisiune va prezenta

Ba mai mult, mai înglumă, mai în serios, Cătălin Oprișan recunoaște că și-a cumpărat și loc de veci:

”Anul ăsta am fost obligat să fac multe. Am slăbit în câteva luni, mi-au ieşit analizele bune şi m-am apucat din nou de treabă pentru că mersul pe bicicletă nu se uită niciodată, nu?

Dragi medici, să nu vă uitaţi la acest podcast. Am donat sânge cât pentru 4-5 spitale din România. Mi-am luat loc de veci, în Militari. E supra etajat, să fie şi pentru tovarăşa de apartament. Soacra are în altă parte.

De ce să chinui pe alţii? Am loc, plătesc acolo. Am fost şi la Techirghiol, m-am dat cu pământ să mă obişnuiesc.”, a mai povestit Cătălin Oprișan.

Ce probleme de sănătate a avut Cătălin Oprişan, și cum l-au avertizat medicii

Din păcate, lucrurile nu s-au prezentat deloc optimist pentru jurnalistul Cătălin Oprișan, trecând prin momente extrem de grave, după cum recunoaște chiar el în podcastul lui Radu Țibulcă.

Află și: A vorbit despre perioada în care lucra la ”Neatza cu Răzvan și Dani”

Mai mult de-atât, mai spune Cătălin Oprișan, ”a zis medicul că sunt o minune a medicinei că nu sunt într-un scaun cu rotile.

”Mi-au găsit şi patru pietre la rinichi, steatoză hepatică grad 3, am picat tot la domnul doctor. Hipertensiv, cefalee, a zis medicul că sunt o minune a medicinei că nu sunt într-un scaun cu rotile.

De toate mi-au găsit. Am ajuns la medic pentru că o lună de zile mi-a ţiuit creierul, în aprilie. Am decis să plec la drum, să merg să văd ce se întâmplă… Mi s-au arătat semne, e şi vârsta critică, nu-i de glumă.

Mi-a zis doctorul aşa: AVC până la 50 de ani sau să te ţii de treabă? E vina mea că îmi place papanaşul cu gem de afine? Că îmi plac micii? Micii m-au terminat, nu faceţi ca mine”, a spus Cătălin Oprisan.

 

Parteneri
Ce a scris Florin Piersic junior în timp ce tatăl său este în spital. Mesajul său a stârnit un val de reacții
Redactia.ro
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Laurette a ajuns de nerecunoscut! Cum arată la 40 de ani și ce s-a apucat să facă pentru bani
Unica.ro
Update. Florin Piersic se află la terapie intensivă, după transferul la Foișorul de Foc
EVZ.ro
Florin Piersic, transferat chiar în aceste momente la Spitalul Foișor din Capitală, pentru o nouă operație! Imagini exclusive / PAPARAZZI
Spynews
Se schimbă regulile în școlile din România. Decizie la Ministerul Educației: Esențial
Capital.ro
Horoscop 10 mai 2024. Săgetătorii îşi primesc răsplata, Fecioarele trebuie să învețe să aibă răbdare
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
CRESC pensiile! Ce CATEGORII de pensionari PRIMESC majorarea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
El e Bogdan, tânărul veterinar care a fost găsit mort în propria mașină, pe o stradă din Pitești! S-a stins din viață din cauza depresiei / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro