16 oct. 2023 | 16:39

Cătălin Oprișan a semnat cu Pro TV! Ce emisiune va prezenta cunoscutul jurnalist

Monden
Cătălin Oprișan a semnat cu Pro TV! Ce emisiune va prezenta cunoscutul jurnalist
Catalin Oprisan va avea emisiune la PRO TV

Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști, oameni de televiziune și radio din România, Cătălin Oprișan, a semnat cu Pro TV! Ce emisiune va prezenta cunoscutul jurnalist la postul din Pache Protopopescu și de când?

Cătălin Oprișan va avea o nouă emisiune la Pro TV. Cum se va numi show-ul TV

Cătălin Oprișan se alătură echipei PRO TV, vestea fiind una bună pentru toți pasionații de sport și nu numai. Cătălin Oprișan este celebru pentru comentariile și interviurile remarcabile pe care le-a făcut de-a lungul anilor și a ajuns la PRO TV unde va prezenta o nouă emisiune care va fi disponibilă, începând de joi, pe VOYO și pe site-ul sport.ro.

Show-ul TV se va numi Arena SPORT.RO și săptămânal le va aduce tuturor urmăritorilor informații despre cele mai relevante evenimente sportive ale momentului, din diverse domenii, comentate în stilul consacrat al lui Cătălin Oprișan, dar și de invitații săi speciali care îi vor fi aproape.

Citește și: De ce a plecat Cătălin Oprișan de la Nearza cu Răzvan și Dani

Cătălin Oprișan, despre Arena SPORT.RO

”Prima oară am colaborat cu cei din Departamentul Sport al PRO TV în 1996, așa că după… 27 de ani revin, cu bucurie, în Pache Protopopescu. Am acceptat propunerea deoarece cred că astăzi e nevoie de o emisiune care să trateze fenomenul sportiv într-un mod puțin diferit, pe înțelesul tuturor. Ne vom concentra nu numai pe fotbal, o mare pondere o vor avea materialele din celelalte domenii, dar și discuțiile cu invitații”, spus Cătălin Oprișan încântat de noua sa emisiune TV.

Având ani de experiență în presa sportivă, Cătălin Oprișan este de părere că astăzi, sportul nu înseamnă numai minutul și scorul. În ziua de astăzi, sportul înseamnă și recorduri incredibile, carierele fabuloase. De asemenea, sportul în zille noastre mai înseamnă momente de voință înalte cât vârful Everest.

”Arena SPORT.RO este un nou proiect digital prin care dezvoltăm organic zona de premium video content. Suntem bucuroși să colaborăm cu Cătălin Oprișan, unul dintre  cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi. Continuăm să construim și să livrăm content de calitate pentru iubitorii de sport”, a spus Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV.

Cine este Cătălin Oprișan

Cătălin Oprișan este jurnalist din anul 1993, licențiat în ”Particularități ale limbii presei sportive”. A luat parte la ultima finală de Cupa Cupelor din istorie. L-a văzut pe Hagi la EURO 2000, la retragerea sa de la Națională.

Citește și: Cătălin Oprișan, despre perioada când a lucrat pentru matinalul de la Antena 1

Cătălin Oprișan a fost și pe stadionul brazilian Maracana, de unde a transmis din fața casei lui Ronaldo, la o zi după ce acesta luase titlul de campion mondial.

Cătălin Oprișan este acela care a scris istoria Stelei, ”Steaua, Legenda unei echipe de fotbal”, pentru care a primit Premiul „Ioan Chirilă”, dar a scris și „Istoria echipei naționale de fotbal a României”, premiată de către Asociația Presei Sportive de la noi din țară.

Parteneri
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Cine s-a răzbunat pe Simona Halep. El este „iubitul” de 57 de ani
EVZ.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
A murit un mare CAMPION mondial al României. Era o legendă în lumea întreagă
Capital.ro
Sirop din flori de soc, rețetă pentru iarnă. Așa te poți bucura de băutura copilăriei și în sezonul rece
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro