Ce a putut spune Cătălin Oprișan despre Andrei Duban: ”Structura aia de amant gravid”

Ce a putut spune Cătălin Oprișan despre Andrei Duban: ”Structura aia de amant gravid”
Andrei Duban, luat la rost de Cătălin Oprișan. Ce dezvăluiri au fost făcute

Cătălin Oprișan s-a dezlănțuit în declarații pentru a spune totul despre Andrei Duban. Starul de la Neatza cu Răzvan și Dani nu a mai putut să fie oprit și a făcut unele dezvăluiri ce îi vor pune pe gânduri pe românii ce nu se așteptau să audă așa ceva de la el.

Cătălin Oprișan, dezvăluiri fără perdea despre Andrei Duban

Podcast-urile au cucerit piața din România! Cum pandemia a afectat foarte multe domenii, vedetele s-au reinventat și au pornit interviuri extrem de interesante în mediul online. De această dată, Adrian Enache a pornit un nou proiect și l-a avut invitat chiar pe Cătălin Oprișan ce a făcut dezvăluiri inedite despre viața și cariera sa, dar a vorbit și despre Andrei Duban, spre deliciul urmăritorilor.

Cătălin Oprișan este un jurnalist cu o experiență vastă în domeniu și a devenit un invitat permanent la emisiunea Neatza de la Antena 1, moderată de Dani Oțil și Răzvan Simion. Adrian Enache a vrut să afle despre cum a fost perioada de glorie a editorialistului, trăită alături de Andrei Duban. Bineînțeles, declarațiile sale au fost unele explozive și delicioase.

„Andrei Duban era patriarhul pupăturilor. El a fost șoim al patriei până la 19 ani. Că avea și structura aia de amant gravid și de șoim al patriei. Pe el l-au îmbrăcat mai ușor, având trupușorul ăla… Avea mustață, se bărbierea în răspăr… Și el tot șoim era, că era verificat, vaccinat. Andrei Duban se și căsătorise de-acuma, cu tot cu băscuța aia, că el avea cinci ani.”, a povestit Cătălin Oprișan.

Adrian Enache, iubire ca în filme. De ce refuză să ajungă la altar

Adrian Enache și Iuliana Marciuc formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, dar starul a fost nevoit timp de 20 de ani să se împartă între două femei. Totuși, până la urmă, el a ales-o pe partenera sa de acum. Cei doi se bucură de un băiețel, dar nici nu vor să audă de căsătorie, mai ales pentru că Don Juan-ul din Galați crede că mariajul este principalul motiv ce duce la un divorț.

Adrian Enache și Iuliana Marciuc s-au cunoscut în 1995 la mare, iar de atunci destinele lor au fost unite. La vremea aceea, vedeta era căsătorită cu Remus Posea, iar starul din Galați avea un mariaj cu fosta parteneră, Corina, alături de care are o fată, Diana.

Totuși, gazda emisiunii ‘Destine ca-n filme’ alegea să meargă spre divorț, iar partenerul său de acum îi urma exemplul în 2009. Chiar dacă aceștia s-au logodit în 2010 la Balcic și iubirea lor nu mai este una secretă, se pare că ei refuză să meargă spre altar.

„Căsătoria în sine este principalul motiv de divorţ! Asta spune Iuliana Marciuc şi sunt total de acord cu ea.”, a declarat Adrian Enache, în urmă cu ceva timp, pentru OK Magazine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI