Cătălin Moroșanu rupe tăcerea despre Survivor România 2021. Cât de rău l-a afectat această experiență EXCLUSIV

Cătălin Moroșanu rupe tăcerea despre Survivor România 2021. Cât de rău l-a afectat această experiență EXCLUSIV
Cătălin Moroșanu rupe tăcerea despre Survivor România 2021

Eliminat din actuala ediţie a emisiunii-concurs “Survivor” (Kanal D), fostul mare luptător Cătălin Moroşanu ne-a acordat un interviu, în exclusivitate, la întorcerea în România. El ne-a povestit, în exclusivitate pentru playtech.ro, despre experienţa trăită în Republica Dominicană, vreme de trei luni.

Cătălin Moroșanu „Moartea din Carpaţi”, despre experienţa-șoc de la ”Survivor 2021”: ”M-a îmbătrânit cu cel puţin doi ani”

Cătălin Moroșanu e tare bucuros că a revenit acasă, fiind copleșit, în Republica Dominicană, de dorul de soție și de copil: “Vă pot spune că mă declar unul dintre cei mai fericiţi oameni din lume, odată cu revenirea acasă. Mă număr printre cei care-şi iubesc ţara, aşa că mi-a fost dor de România mea, din toată inima, după cum mi-a fost dor şi de familia mea!”, a declarat Cătălin Moroşanu, pentru playtech.ro.

”Să nu mai văd palmieri şi nisip câteva luni. Vreau doar la munte”.

El ne-a mai spus că, cel puţin în această vară, nu ia în calcul nici măcar o singură zi de concediu la mare. “Poate soţiei mele îi va fi dor de Vama Veche şi atunci poate mă voi lăsa înduplecat, dar, în rest, să nu mai văd palmieri şi nisip câteva luni. Vreau doar la munte. Mi-e dor de munţi şi de râuri. Experienţa din Republica Dominicană, unde s-a desfăşurat concursul, îmi e suficientă pentru o lungă perioadă de acum înainte!”, a mai precizat Cătălin Moroşanu.

”La câtă nucă de cocos am mâncat în ultimele 12 săptămâni, dacă mai văd bomboane cu nucă de cocos le dau foc”

Mai în glumă, mai în serios, el spune că, dacă va mai vedea în faţa ochilor bomboane cu nucă de cocos, va avea o reacţie necontrolată: “La câtă nucă de cocos am mâncat în ultimele 12 săptămâni, vă spun sincer că dacă mai văd în faţa ochilor bomboane cu nucă de cocos, sunt în stare să le dau foc! Nu vă puteţi închipui ce înseamnă alimentaţia cu nucă de cocos.

Pe scurt, îţi umpli stomacul cu ceva uleios, pe care poţi încerca de pomană să-l combini cu orice altceva că tot nu va reuşi să-ţi ofere mai mult decât senzaţia de saturare. Am încercat orice metodă, nucă de cocos prăjită, nucă de cocos fiartă, nucă de cocos amestecată cu nu ştiu ce altceva. Toate sunt la fel. Mâncarea aceea nu-ţi oferă niciun fel de energie. Practic, o iei de la capăt în fiecare zi cu bateriile din ce în ce mai uzate”.

“Vă spun sincer, mă simt mai bătrân cu doi ani decât în momentul plecării, la început de ianuarie”.

Cătălin Moroşanu, fost component al echipei “Faimoşilor”, nu ezită să declare că această competiție l-a îmbătrânit: “Vă spun sincer, mă simt mai bătrân cu doi ani decât în momentul plecării, la început de ianuarie. Şi nu atât mâncarea sau traseele alese de către organizatori, deloc uşoare, sunt principalul obstacol, ci caracterul uman.

Pe ăsta nu-l cunoşti niciodată şi te poate lua prin surprindere, chiar şi atunci când crezi că le-ai văzut pe toate în viaţa asta. Stai atâta timp cu ei, te consulţi cu ei, ba chiar te cerţi cu ei pentru adoptarea unei strategii şi tot poţi fi luat prin surprindere. Iată de ce nu regret că pentru mine jocul s-a încheiat!”, precizează acelaşi Cătălin Moroşanu.

“Am o vârstă, aproape 37 de ani, şi nu iau în calcul o întoarcere la K1”.

Cel supranumit “Moartea din Carpaţi”, în vremurile în care era activ în lumea luptelor de K1, spune că nu ia în calcul o revenire în ring.

“Am o vârstă, aproape 37 de ani, şi nu iau în calcul o întoarcere la K1. Pur şi simplu, vreau să mă ţină minte lumea drept un campion, care a ştiut să se retragă la timp, nu drept unul care vrea-nu vrea, mai intră în ring doar fiindcă cândva a avut un nume sonor. Voi rămâne doar un fel de promotor al acestui sport, poate ca manager sau ca un fel de descoperitor de talente tinere, care vin din urmă şi la noi!”, mai precizează Moroşanu.

”De Paşti, voi mânca miel, sarmale, cozonac, ouă, toate stropite cu vin roşu. Vreau să recuperez”.

Până de Paşti, la începutul lunii mai, el se va relaxa, încercând astfel să-şi vindece şi genunchiul accidentat, în timpul probelor. Cătălin așteaptă cu nerăbdare masa îmbelșugată, de Sărbătorile Pascale: “De Paşti voi mânca orice. Miel, sarmale, cozonac, ouă, toate stropite cu vin roşu. Vreau să recuperez!”.