Cătălin Moroșanu îl face praf pe Zanni de la Survivor. Adevărul despre ce s-a întâmplat în junglă

Cătălin Moroșanu îl face praf pe Zanni de la Survivor. Adevărul despre ce s-a întâmplat în junglă
Catalin Moroaanu il face praf pe Zanni de la Survivor

Cătălin Moroșanu a vorbit despre experiența Survivor România 2021 și a dezvăluit ce s-a întâmplat între el și Zanni în Republica Dominicană.

Cătălin Moroșanu îl face praf pe Zanni de la Survivor

Cătălin Moroșanu a devenit prieten bun cu Elena Marin, rivala cea mai mare a lui Zanni. După ce Faimoasa l-a acuzat pe Zanni că i-a furat mâncarea și, deși a negat în primă instanță, concurentul a recunoscut mai apoi că așa a făcut.

Acum, Moroșanu a vorbit despre tensiunile din interiorul echipei Faimoșilor, în special despre ultimul incident șocant, în care Ștefan și Zanni au fost la un pas să se bată.

„Mi-a plăcut de Ștefan, e asumat! L-a înfruntat bărbătește pe Zanni, nu l-a lovit, dar i-a spus ceea ce avea să îi spună.

Eu nu aș fi putut face așa ceva, nu aveam cum să mă duc în acest mod spre Zanni, ar fi fost mult prea disproporționată înfruntarea. În plus, că eu am fost totuși un fel de lider acolo, nu ar fi fost ok, trebuia să fiu cel mai echilibrat. Băiatul acela (Zanni n.r) nu este chiar cel mai corect. Iar Ștefan, s-a văzut, nu admite asemenea lucruri. Mă bucur că, totuși, nu au avut loc lucruri mai grave”, a spus luptătorul.

În plus, a mai precizat Moroșanu, Zanni ar fi trebuit să își ceară scuze în fața Elenei Marin, pentru că tot scandalul dintre ei a pornit după ce el i-a furat mâncarea. Concurenta a fost „terorizată” de Zanni, spune sportivul.

„Acum a recunoscut că a furat de la Elena. Noi știam, știam că este el, deja, după atât timp petrecut împreună, știam imediat când cineva minte, când cineva face ceva urât.

Dar acum, după 3, după 4 luni a recunoscut. Și, să fim serioși, scandalul de la asta a pornit, că Zanni a furat. Acum, cu seninătate, recunoaște că a furat de la Elena Marin, dar că a terorizat-o timp de 3, de 4 luni, nu și-a cerut scuze”, a spus Moroșanu.

Moroșanu, despre Zanni: „Dacă te-ai născut la casa de copii nu înseamnă că poți să te porți așa”

Sportivul a declarat că nu ar fi putut să îl pună la punct pe Zanni, iar asta pentru că există între ei o diferență mare din punct de vedere fizic.

Între Moroșanu și Zanni nu a fost niciodată o relație prea bună. Mai mult, sportivul spune că nu a putut să accepte niciodată caracterul Faimosului.

„Zanni?! Niciodată. Nu am putut să accept caracterul lui. Nu mi-a plăcut de el. Vreau să-i transmit si lui Alex Velea, că știu că-i face campanie de susținere.

Copiii ăștia o sa crească mari, o sa facă dinți și o să te muște. O să o pățească. „Dacă te-ai născut la casa de copii nu înseamnă că poți să te porți într-un fel.

Voi vedeți o realitate la TV, dar în camp s-au întâmplat mai multe”, a spus Moroșanu, după ce a fost eliminat de la Survivor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI