Cătălin Moroșanu declanșează un nou scandal la Survivor. Ce a spus despre Culiță Sterp

Cătălin Moroșanu declanșează un nou scandal la Survivor. Ce a spus despre Culiță Sterp
Cătălin Moroșanu și Culița Sterp, nou scandal

Un nou scandal declanșat la Survivor România. De această dată Cătălin Moroșanu este protagonistul, iar cel pe care l-a atacat este Culiță Sterp. Care este mărul discordiei dintre cei doi concurenți?

Un nou scandal la Survivor

Acțiunea și suspansul sunt la cote maxime la Survivor România. Divergențele nu lipsesc din peisajul concursului, iar participanții sunt greu de stăpânit. Fiecare vrea să dea tot ce e mai bun din el, pentru că fiecare își dorește să ajungă învingător. Cu atât mai mult, cu cât premiul cel mare nu este deloc de neglijat. Suma pusă la bătaie este de 250.000 de euro. Doar unul dintre participanți va fi fericitul câștigător.

Până la final, însă, concurenții mai au de trecut prin numeroase probe dificile. În plus, sunt cu toții cu nervii întinși la maximum, din cauza efortului imens, dar si din cauza dorului de casă. Mulți dintre ei au cedat nervos și sunt cu psihicul dărâmat.

În ediția de joi, se pare că Moroșanu face declarații la care nimeni nu se aștepta. Acestea sunt adresate lui Culiță Sterp. De aici, spiritele se vor încinge, scrie wowbiz.ro.

Cum vor evolua lucrurile

Se anuntă o ediție plină de surprize. Se pe că Moroșanu va fi în centrul atenției. Sportivul va avea ceva conflicte cu unii dintre concurenți și va aduce acuze la adresa lui Culița Sterp, Zanni, dar și a lui Sebi.

Culiță, fiind băgat la înaintare ca fiind liderul, va fi la fel de trădător, așa cum l-a trădat pe Jador în momentul de față.

Acolo, în acea alianță, sunt două creiere cenușii, negre- Zanni și cu Sebi. Astăzi pe cine scoatem afară?! Hai să îl scoatem pe ăla, că astăzi ne-am certat cu el, spune Moroșanu, în ediția de joi, 18 februarie, conform sursei.

Conflictele sunt la ordinea zile la Survivor România. Astfel că, Musty și Alin își vor arunca, de asemenea, vorbe grele. Tot în ediția ce va urma joi, participanții se vor lupta pentru recompensă. Între Sebi și Starlin se va da o luptă, la care va interveni și Jador.

De-a lungul emisiunii Survivor România 2021 conflictele au fost prezente tot timpul. Concurenții au fost greu de stăpânit pentru a nu-și vărsa nervii unii pe ceilalți. S-a lăsat și cu scandal de nenumărate ori si se pare că în continuare conflictele își vor face apariția.

În final doar unul dintre concurenți va câștiga marele premiu și va merge triufător acasă cu cei 250.000 de euro pusi la bătaie. Până atunci, însă, concurenții mai au de luptat și de dus la bun sfârșit multe alte probe dificile.

 

 

Urmăriți Playtech.ro și pe