Cătălin Moroșanu, decizie categorică despre călărețul Sergiu. A vorbit în premieră după ce a aflat că a vândut casa

Cazul tăticului călăreț l-a impresionat pe Cătălin Moroșanu. A ieșit un scandal enorm atunci când Sergiu Ciobotariu a decis să cândă casa pe care a primit-o din donați.

Cătălin Moroșanu, decizie categorică despre călărețul Sergiu

Sergiu Ciubotariu a primit anul trecut o casă și peste 5000 de euro după campania pe care Cătălin Moroșanu a lansat-o pentru ca tăticul călăreț să poată oferi familiei lui un trai decent.

La începutul acestei luni, el a decis să vândă casa primită din donații, asta în timp ce Cătălin Moroșanu se afla încă în Republica Dominicană, la Survivor.

Acum, sportivul a reacționat la gestul făcut de Sergiu, spunând că este foarte dezamăgit. Cu toate astea, Moroșanu spune că știa de intenția lui Sergiu de a vinde casa.

„Când o să mă duc la Iaşi o să am o discuţie cu el şi o să îl întreb: ‘Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?’ Sunt foarte dezamăgit. Eu aveam semnale că ar vrea să facă chestia asta. Chiar m-a sunat cineva care voia să cumpere casa lui Sergiu. Şi i-am zis: ‘Cum să cumperi casa lui Sergiu? Nu îţi vând casa lui Sergiu pentru că e luată din donaţii’. Una la mână!

Banii au fost strânşi din donaţii. Sute de mii de români au pus mână la mână să îi îndeplinească visul unui om. Acum ce fac? Îmi bat joc de banii lor? De dorinţa lor de a ajuta pe cineva? Nu am fost de acord să vând casa pentru că trebuia semnătura mea.

În momentul în care am cumpărat imobilul i-am pus o clauză în contract şi i-am spus că timp de 5 ani nu are voie să înstrăineze imobilul. El nu are voie să înstrăineze bunul respectiv. Acum eu nu ştiu ce tertip financiar a folosit. Poate a închiriat-o sau ceva de genul”, a declarat Cătălin Moroșanu, pentru as.ro.

Cătălin Moroșanu, despre tăticul călăreț: „L-am luat dintr-o mahala”

Cătălin Moroșanu spune că tânărul și familia lui aveau tot ce puteau să își dorească în noua casă. O baie, bucătărie, mobilă și internet. El s-a dezclarat dezamăgit de gestul lui Sergiu, însă spune că îi este milă de copiii lui.

„L-am luat dintr-o mahala, nu avea gaze curent. Nu avea nimic. Stătea într-un bordei, era acoperit cu covoare. Nici măcar nu era făcut din chirpici. Nu avea nimic. Şi i-am luat o casă cu internet, proprietarul i-a lăsat tot, toată mobilă. Avea şi baie, avea tot. Avea şi în spate o bucată de teren unde putea să priponească şi calul. I-am dat tot.

Sunt dezamăgit, dar asta nu înseamnă că nu vom mai ajuta alţi oameni. Mi-e milă de copiii lui. Poate copiii aveau şansa să crească într-un mediu mai bun, să se ducă la şcoală. Acolo, în mahalaua aia, la ce şcoală să se ducă? Cine îi primeşte? Copiii ăia ce educaţie vor avea?”, a continuat Moroșanu.

Sergiu Ciubotariu a impresionat o țară întreagă după ce s-a dus călare pe cal la maternitate pentru a își vedea copilul nou-născut. Oamenii s-au mobilizat și au donat pentru ca el să poată oferi familiei sale o locuință și toate cele necesare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI