Cătălin Măruță i-a dat replica lui Alex Velea. Nimeni nu se aștepta la o asemenea reacție

Cătălin Măruță i-a dat replica lui Alex Velea. Nimeni nu se aștepta la o asemenea reacție
Catalin Maruta, replica pentru Alex Velea

După ce Alex Velea și-a spus părerea despre Cătălin Măruță și emisiunea sa, acuzându-l că aduce mereu în discuție numele său și al Antoniei în emisiune, într-un context nefavorabil rău, Cătălin Măruță a reacționat pe Facebook.

Cătălin Măruță i-a dat replica lui Alex Velea

Prin mesajul postat pe contul de socializare, Cătălin Măruță a vrut să îngroape, cumva, securea războiului dintre ei, vorbind despre prietenie.

”În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus„, a spus Cătălin Măruță pe pagina sa de Facebook. De asemenea, prezentatorul a alăturat mesajului său și imagini mai vechi din emisiune, în care apăreau cei doi.

Amintim că Alex Velea a vorbit într-un podcast al lui Speak despre Cătălin Măruță și ce anume îl deranjează, de fapt.

„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.

N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam.”, a transmis Alex Velea în podcast-ul realizat de Speak.

”A vrut să ne împăcăm”

El a spus că între cei doi au mai existat certuri, de-a lungul timpului, și, la fel, Cătălin Măruță a fost cel care a dorit împăcarea. Însă, din punctul lui de vedere nu se mai poate pune problema unei împăcări.

„A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus: ‘Doamnă știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit’. Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu.”, a mai adăugat Alex Velea, în podcastul lui Speak.

Și Antonia a reacționat pe conturile de socializare, recent, spunând că prezentatorul dorește să îi pună într-o lumină proastă cu orice preț.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs.”, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI