Ana, fosta soție a lui Alex Velea, este de negăsit. Ce s-a întâmplat cu cea înlocuită de Antonia

Ana, fosta soție a lui Alex Velea, este de negăsit. Ce s-a întâmplat cu cea înlocuită de Antonia
Ana, fosta soție a lui Alex Velea, este de negăsit. Ce s-a întâmplat cu cea înlocuită de Antonia

Alex Velea a fost căsătorit cu Ana. O brunetă superbă cu care a avut o relație frumoasă. Cei doi au divorțat la scurt timp după ce s-au căsătorit.

Ana, fosta soție a lui Alex Velea, este de negăsit

Ana a dispărut din peisajul monden după ce s-a despărțit de Alex Velea. Chiar și în timpul relației, ea a fost extrem de discretă cu aparițiile sale.

Ana nu a vorbit despre motivele care au dus la despărțirea ei de Alex Velea și chiar dacă au trecut aproape 7 ani de la acel moment, ea a rămas într-un con de umbră.

Fosta soție a artistului a terminat a doua facultate. Ea a absolvit economia și medicina, iar într-un timp își deschisese un cabinet de psihologie în București, însă nu a avut mare succes, așa că l-a închis.

În urmă cu câțiva ani, ea a părăsit România și s-a mutat la Londra. În anul 2020, Ana a decis să plece din Marea Britanie și să se mute în Africa de Sud, acolo unde locuiesc mai multe rude de-ale sale.

Fosta soție a lui Velea este acum implicată în proeicte umanitare pentru zonele defavorizate din Africa, scrie wowbiz.ro.

„Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia.

Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, a povestit la un moment dat Alex Velea.

Se pare că Ana ar fi obținut 70.00 de euro și un bolid de lux în urma divorțului de cântăreț. Ea ar fi cheltuit toți banii la scurt timp după despărțire.

Alex Velea și Antonia, mai fericiți ca niciodată

Acum, Alex Velea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Antonia. Cei doi au împreună trei copii: Dominic, Akim și Maya, fetița cântăreței din căsnicia anterioară.

„Avem o chimie foarte mare, și asta este foarte important într-un cuplu. Am lăsat și eu de la mine, a a lăsat și ea de la ea, credem în loialitate și iubire. Deși, ne place să ne facem cadouri, pentru noi lucrurile materiale, nu conteaza foarte mult.”, a declarat Alex.

”Nu o să fim toată viața în concubinaj, noi ținem la lucrurile astea. Nu suntem tradionaliști să ținem neapărat la lucrul ăsta. Lucrurile astea contează față de noi înșine, față de Dumnezeu, de familiile noastre și o să facem treaba asta cu nunta, doar că așteptam cu momentul oportun. Anul ăsta sunt multe nunți, anul ăsta nu. Am fost la un botez și am stat cu mască. Vreau să mă bucur de momentul ăsta”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI