De ce a cântat Alex Velea pentru Clanul Sportivilor. Legătura secretă cu interlopii din Berceni

De ce a cântat Alex Velea pentru Clanul Sportivilor. Legătura secretă cu interlopii din Berceni
Alex Velea, preferat de interlopi. Cum a ajuns să cânte pentru clanul Sportivilor

Nimeni nu se aștepta să existe o legătură între Alex Velea și Clanul Sportivilor. Cântărețul a fost prezent la ziua lui Mircea Nebunu pentru a-i bucura pe invitați cu unele dintre cele mai frumoase melodii ale sale, dar nimeni nu se aștepta să îl vadă la eveniment, mai ales pentru că acesta nu le-a dezvăluit fanilor înainte că va urma să meargă la o petrecere.

Legătura dintre Alex Velea și Clanul Sportivilor

Alex Velea a cântat pentru clanurile de interlopi chiar într-o locație din Mogoșoaia weekend-ul trecut, așa că toată lumea s-a întrebat cum a ajuns acesta la eveniment, de fapt. Se cunoaște deja că artistul se bucură de o bază de fani uriașă în România, dar el a încercat să fie cât mai discret atunci când vine vorba de petrecerea dată în cinstea lui Mircea Nebunu, așa că mulți români au rămas surprinși în momentul în care s-a aflat totul.

Se pare că Mircea Nebunu ar fi luat legătura prin Alex Velea chiar prin intermediul lui Florin Salam. Cei doi cântăreți sunt buni prieteni, așa că nu este de mirare faptul că partenerul Antoniei a mers imediat la evenimentul interlopilor în momentul în care a fost contactat. Apoi, fiica și nepoata lui Mircea îl îndrăgesc foarte tare pe acesta, așa că își doreau să asculte live cele mai tari hit-uri ale sale, potrivit WOWbiz.

De asemenea, Alex Velea a apreciat foarte mult momentul în care Mircea Nebunu i-a luat apărarea în scandalul cu Abi Talent. Acesta a intervenit în cearta celor doi și l-a pus la respect pe tânărul artist pentru faptul că nu îi acorda partenerului Antoniei meritul cuvenit atunci când vine vorba despre carieră.

Alex Velea, preferat de interlopi. Cum a ajuns cântărețul în această ipostază

Surprizele nu se opresc aici! Alex Velea a devenit și producător pentru fiul lui Robert Nică, unul dintre liderii din rândul sportivilor din sectorul 4. Andrei NKA a fost ajutat de artist pentru a cunoaște succesul, așa că piesa lui a strâns deja 700.000 de vizualizări într-o singură lună. Se pare că interlopii nu au uitat acest lucru și s-au apropiat foarte tare de cântăreț.

În același timp, partenerul Antoniei și-a schimbat complet stilul de muzică și a preferat să producă trapanele, introducând maneliști foarte cunoscuți în piesele sale. Acest gen de muzică ar fi extrem de apreciați de cei din Clanul Sportivilor, așa că Alex Velea ar avea noroc și ar putea să facă o grămadă de bani după ce evenimentele vor fi reluate după o lungă pauză.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI