Cătălin Măruță, ceartă în direct la TV cu o vedetă: ”Dar nu te enerva, nu am ştiut că e un subiect sensibil”

Cătălin Măruță, ceartă în direct la TV cu o vedetă: ”Dar nu te enerva, nu am ştiut că e un subiect sensibil”
Cătălin Măruță, ceartă în direct la TV cu o vedetă

Face ce face, că iar este la cuțite cu o persoană publică. Este vorba despre Cătălin Măruță, care s-a aflat într-o dispută cu artista Ioana Ignat.

Cătălin Măruță, ceartă în direct la TV cu o vedetă

Astfel, artista s-a simțit lezată din cauza anumitor întrebări ale prezentatorului de televiziune. Invitată în emisiunea ”La Măruță”, Ioana Ignat s-a enervat teribil atunci când Cătălin Măruță a întrebat-o de fostul ei partener, și anume, Sebastian Dobrincu. Dialogul dintre ei stă mărturie.

”Măruţă: Data trecută ai venit aici cu cineva.

Ioana Ignat: Da, dar atunci am vorbit despre asta, acum vorbim despre altceva.

M: Dar nu te enerva, nu am ştiut că e un subiect sensibil.

I: Nu e un subiect sensibil, doar că nu vreau să vorbesc.

M: Să revenim la Ioana Ignat, care cred că s-a rezolvat.

I:Da, îmi merge ok. Hai să facem pace. Că m-ai luat aşa…

M: Păi când vii fără soţ la cineva acasă…

I: Dar ce, am venit la tine acasă?

M: Mă şi enervează chestia asta…

I: Te-ai schimbat, nu mai eşti omul pe care l-am cunoscut”, a fost dialogul dintre cei doi.

Antonia și Alex Velea, cuvinte dure pentru Cătălin Măruță

De menționat este că aceasta nu este prima dispută pe care prezentatorul de la PRO TV o are cu o vedetă din România. El a mai fost criticat dur și de către cuplul format de Antonia și Alex Velea, după ce prezentatorul ar fi vorbit urât despre ei.

”Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

”Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că ”producătorii sunt de vină”, a mai spus Antonia.

De altfel, Cătălin Măruță a încercat o împăcare cu Alex Velea, postând un mesaj prietenos pe Facebook despre artist, însă Alex Velea a afirmat că nu crede în tentativa de ”armistițiu” a lui Cătălin Măruță.