Cătălin Măruță a rămas cu gura căscată. Cine i-a spus că vrea să stea o noapte cu Andra

Cătălin Măruță a rămas cu gura căscată. Cine i-a spus că vrea să stea o noapte cu Andra
Invitatul lui Cătălin Măruță i-a zis, în direct, că ar vrea să stea o noapte cu Andra. Despre cine este vorba?!

Cătălin Măruță a rămas cu gura căscată când a auzit dezvăluirile fără perdea făcute de un artist. Cine i-a spus că vrea să stea o noapte cu Andra, soţia lui.

Mărturisirile care l-au lăsat mască pe Cătălin Măruță

Rubrica “Spui tot sau îţi ia gura foc” a fost una cu surprize pentru prezentatorul emisiunii. Cătălin Măruță a rămas cu gura căscată când invitatul de astăzi i-a spus că vrea să stea o noapte cu soţia sa, Andra. Mai exact, Sorin Brotnei a răspuns rapid la întrebarea pusă de vedeta de la Pro TV: ”Cu ce persoană din showbiz ai vrea să ai o aventură de-o noapte?”.

Răspunsul l-a uimit atât de tare pe Măruță încât, pentru câteva secunde, a rămas fără replică. Şi-a revenit din şoc şi a început să râdă. “Deci faci din astea…”, a fost răspunsul lui. Fostul membru al trupei Akcent a continuat:

“Dacă managerul ei vrea să-l suplinesc, o fac oricând, cu plăcere”.

Amuzat, dar şi puţin încurcat, soţul Andrei a trecut la următoarea întrebare buclucaşă din cadrul interviului, lăsând în urmă momentul. Despre artistă şi prezentatorul de la Pro TV ştie toată lumea că au o căsnicie de durată, bazată pe respect şi iubire. S-au căsătorit în 2008 şi au împreună doi copii: David (în vârstă de 9 ani) şi Eva (5 ani).

Andra, despre căsnicia cu Cătălin Măruță

De curând, jurata de la “Românii au talent” a recunoscut că mariajul lor nu este perfect, aşa cum vrea să creadă lumea, însă încearcă mereu să nu se ajungă la un conflict.

”În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa! Fiecare vine cu personalitatea lui, cu un bagaj de amintiri, de emoții, se acumulează și oboseală, și altele. Important este doar să fii empatic cu partenerul tău. Să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat.

Nu pot să spun exact care a fost cea mai mare cearta. Nu îmi amintesc, pentru că nu au fost niște tragedii, au fost discuții între noi care escaladau, dar de fiecare dată niciunul dintre noi nu a simțit că trebuie să pună paie pe foc”, a spus Andra, conform Viva.

“Da, așa e, mereu am mers mai departe pentru că vrem ca noi să fim împreună, nu ne blocăm în certuri”, a completat şi Cătălin.

Urmăriți Playtech.ro și pe