O înșală pe Andra?! Cătălin Măruță a scăpat porumbelul, în direct. Toată țara a aflat

Cătălin Măruță, mărturii șocante despre altă femeie în emisiunea sa

Cătălin Măruță a scăpat o declarație extrem de picantă în emisiunea de azi. Cunoscutul prezentator de televiziune a adus comentarii interesante în cadrul unui experiment din show. Ce a spus despre soția sa și în ce postură s-a pus?

Cătălin Măruță, afirmație șocantă în emisiune

Invitat la emisiunea „La Măruță”, Tavi Perțea a venit cu noi detalii pe care mulți dintre conducătorii auto nu le știau. Consumul de bomboane, prăjituri sau cornuri cu alcool este periculos în timpul condusului pentru că dulciurile emană vapori de alcool în etilotest. De asemenea, aceeași situație bizară este și când vine vorba despre dezinfectantul pe care-l folosești înainte de a înmâna actele polițistilor sau cu apa de gură cu care te clătești înainte de a pleca de acasă sau după vizita la dentist. Pentru a expune pe scurt situațiile cu care ar putea avea de aface românii, Cătălin Măruță a oferit tuturor scenariile simple de care s-ar putea lovi aceștia.

„Pai…stai puțin! Mă duc și eu în oraș, mă întâlnesc cu o fată și mă clătesc înainte cu apă de gură. Pardon, cu soția! Atenție mare cu etilotestul că sunt câteva capcane foarte mari. Atenție mare dacă aveți vreo întâlnire să vă spălați pe dinți cu o jumătate de oră înainte, că altfel rămâneți fără carnet!”
Cătălin Măruță

Cătălin Măruță, afirmație șocantă în emisiunea de azi
Cătălin Măruță, afirmație șocantă în emisiunea de azi
  • Atenție! E indicat ca oamenii să aștepte jumătate de oră după ce folosesc dezinfectant sau după ce mănâncă bomboane cu alcool sau cornuri cu șampanie. În timpul precizat, vaporii de alcool dispar, astfel nu vei avea probleme la un eventual control al oamenilor legii.

„Ne-am sărutat prima oară la mare”

„Ne-am sărutat prima oară la mare, într-o seară frumoasă, și atunci ne-am dat seama că ne mai leagă ceva în afara altor preocupări și gânduri comune: tandrețea, pasiunea. Am înțeles că suntem atât de potriviți unul pentru celălalt. Ce repede a trecut timpul! Îmi amintesc totul de parcă a fost ieri. Îți mulțumesc, Andra, pentru 10 ani de iubire necondiționată! Te iubesc! Cătălin vorbește cel mai frumos despre mine și relația noastră a evoluat frumos în timp, pentru că, vorba cântecului, iubirea schimbă tot și, mai mult, ea ține oamenii împreună chiar și după ani buni de când sunt împreună. După prima mea relaţie, m-am împrietenit cu Cătalin şi, fiind amici, am descoperit din discuţiile noastre, din întâlnirile noastre – că ne tot întâlneam, dar în calitate de amici – l-am descoperit altfel, ca şi bărbatul care avea tot ceea ce mie îmi plăcea. Era omul care avea tot ce-mi trebuia mie şi, uşor-uşor, ne-am convins că suntem compatibili””
Andra Măruță

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI