Andra și Cătălin Măruță, dezvăluiri de senzație despre relația lor. Care este secretul unui mariaj fericit de 12 ani

Andra și Cătălin Măruță, despre secretul căsniciei lor durabile

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate și apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au dezvăluit secretul căsniciei lor acum, într-un interviu pentru revista Viva.

Secretul unei căsnicii de durată. Andra și Cătălin Măruță: „Nu ne blocăm în certuri”

Andra l-a întâlnit pe Cătălin Măruță la un an de la despărțirea de Dragoș, prima ei iubire. În perioada liceului, cântăreața a iubit un băiat, student la Universitatea Româno-Americană, cu care a avut o relație frumoasă timp de doi ani. Din cauza programului încărcat pe care îl avea, lucrurile au degenerat și s-a ajuns la o ruptură, în ciuda faptului că între ea și tânăr s-a vorbit despre o căsătorie.

Totul până când s-a îndrăgostit iremediabil de Cătălin Măruță. „Nu am știut din prima cum l-am cunoscut că el va fi soțul meu. A venit în timp relația noastră, dându-ne seama ce fel de oameni suntem. Am fost amici, ne-am împrietenit, apoi, ușor-ușor, ne-am îndrăgostit”, spunea Andra într-un interviu.

Este de notorietate faptul că cei doi nu au dezvoltat o relație de iubire imediat ce s-au cunoscut. Cert este că, și așa, dragostea lor s-a format cu repeziciune. Astfel, la un an după ce s-au cunoscut, pe ”Plaja lui Măruță”, o emisiune de vară pe care realizatorul TV o prezenta la TVR2, aceștia erau deja îndrăgostiți.

Dacă în primele emisiuni în care artista apărea alături de Măruță aceasta era distantă, în show-ul de la malul mării cei doi erau deja apropiați, iar atingerile lor tandre în văzul tuturor făceau deliciul telespectatorilor.

„Important este doar să fii empatic cu partenerul tău”

Astăzi, formează o familie frumoasă, au doi copii, afaceri împreună și tot aceeași dragoste fățișă pe care și-o exprimau altădată pe nisip. Chestionați în legătură cu mariajul lor de succes, Andra și Cătălin Măruță au declarat:

„Da. Și aș vrea să spun asta pentru că observ că unii idealizează relația noastră, poate creează frustrări să ai impresia că tu te cerți cu partenerul uneori, în timp ce alții sunt mereu fericiți. În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa! Fiecare vine cu personalitatea lui, cu un bagaj de amintiri, de emoții, se acumulează și oboseală, și altele.

Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat. Nu pot să spun exact: „Uite, atunci ne-am certat! A zis asta și asta!. Nu îmi amintesc, pentru că nu au fost niște tragedii, au fost discuții între noi care escaladau, dar de fiecare dată niciunul dintre noi nu a simțit că trebuie să pună paie pe foc”, a spus Andra.

„Da, așa e, mereu am mers mai departe pentru că vrem ca noi să fim împreună, nu ne blocăm în certuri”, a completat Cătălin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI