Andra și fetița ei, Eva, imaginea care a cucerit fanii. Cum au apărut cele două

Andra și fetița ei, Eva, imaginea care a cucerit fanii. Cum au apărut cele două
Imaginea asta a cucerit internetul! Cum s-au fotografiat Andra şi Eva Măruţă

Nu mai este pentru nimeni un secret că Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Dar nici micuţa Eva nu se lasă mai prejos. Mezina familiei este o adevărată vedetă pe Instagram, unde a adunat peste 200.000 de urmăritori. De curând, cele două au apărut într-o imagine care i-a topit pe fani.

Andra şi Eva Măruţă, imaginea care a cucerit internetul

În vârstă de doar 5 ani, Eva Măruţă este mica vedetă a familiei. Ca toţi ceilalţi copii, fata Andrei şi a lui Cătălin Măruţă este nevoită să înveţe online, grădiniţa la care obişnuia să meargă fiind închisă din cauza pandemiei de coronavirus. De curând, îndrăgita vedetă de la Pro TV a postat câteva fotografii în care apare alături de Eva, care îşi face conştiincioasă “temele”. Se pare că artista se bucură enorm de timpul pe care îl petrece alături de copii.

“Școlile și grădinițele sunt online, dar mami e mereu în zonă, offline! Off, ce să facem? Trebuie să îi ajutăm! La voi cum e atmosfera?”, a scris Andra, în dreptul imaginilor.

Aşa cum era de aşteptat, fanii au reacţionat imediat şi au felicitat-o pe cântăreaţă pentru familia minunată pe care o are.

“Doua păpuşi sunteţi, bravo!”. “Ce mămică superbă! Multă baftă Eva și David!”. “Sperăm să revenim la normal cât mai curând!”. “Și eu fac tot ore online! Acum am ieșit puțin din oră pentru a-ți aprecia postarea și pentru a-ți lăsa un comentariu! Te ador, draga mea”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi.

Imaginea asta a cucerit internetul! Cum s-au fotografiat Andra şi Eva Măruţă
Imaginea asta a cucerit internetul! Cum s-au fotografiat Andra şi Eva Măruţă

Andra şi Cătălin Măruţă, unul dintre cele mai sudate cupluri

Sunt căsătoriţi de 12 ani, au doi copii minunaţi şi formează una dintre cele mai sudate căsnicii din showbiz-ul românesc. De curând, Andra şi Cătălin Măruţă au dezvăluit “secretul” mariajului lor şi au ţinut să precizeze că nu există o relaţie perfectă, fără certuri sau discuţii. Important este, spun ei, să ştii să treci peste fiecare astfel de moment.

“Aș vrea să spun asta pentru că observ că unii idealizează relația noastră. Poate creează frustrări să ai impresia că tu te cerți cu partenerul uneori, în timp ce alții sunt mereu fericiți. În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa! Fiecare vine cu personalitatea lui, cu un bagaj de amintiri, de emoții. Se acumulează și oboseală, și altele.

Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat. Nu pot să spun exact: „Uite, atunci ne-am certat! A zis asta și asta!. Nu îmi amintesc, pentru că nu au fost niște tragedii, au fost discuții între noi care escaladau, dar de fiecare dată niciunul dintre noi nu a simțit că trebuie să pună paie pe foc”, a spus Andra, conform celor de la revista Viva!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI