Cătălin Măruţă a răbufnit după ce Alexandra Stan l-a atacat dur. Reacţia uluitoare a prezentatorului TV. Ce a putut să spună despre artistă

Cătălin Măruţă a răbufnit după ce Alexandra Stan l-a atacat dur. Reacţia uluitoare a prezentatorului TV. Ce a putut să spună despre artistă
Cătălin Măruţă a răbufnit după ce Alexandra Stan l-a atacat dur

După ce Alexandra Stan a povestit cu lacrimi în ochi în podcastul lui Damian Drăghici că s-a simțit trădată de Cătălin Măruță, care ar trece peste orice prietenie în cursa pentru știri senzaționale, spunând că nu îl va ierta și că nici nu va mai accepta o invitație din partea show-ului prezentat de el, a venit rândul lui Cătălin Măruță să reacționeze.

Ce a povestit Alexandra Stan despre Cătălin Măruță

„Zilele trecute, am avut o întâmplare cu Măruță. Și m-a supărat foarte, foarte tare, pentru că eu la Cătălin țineam foarte mult, și la Andra și niciodată nu m-a deranjat cu nimic, eu nu l-am deranjat pe el cu nimic, a fost o chestie așa..adică, cu toate că multă lume vorbea despre el, că ce face el la TV…

A făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste tot managemantul meu, peste casa de discuri, peste PR, peste deciziile noastre de a nu da, a nu difuza un anumit material, cu toate că i-am zis să-l dea peste data de 30, l-a dat cu două sau trei săptămâni inainte, a scris niște lucruri despre mine foarte nasoale.

Eu am fost la doctor și mi-a zis doctorul că nu o să pot să fac copii un an, iar dacă fac oricum e challenging, adică pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor.

Și el scria că nu-mi mai acopăr burta, că sunt însărcinată și chestii d-astea. Și sincer, mi s-a părut ofarte urât din partea lui și n-o să mai vorbesc niciodată și nu o să mai merg niciodată la Cătălin Măruță, în nicio emisiune pe care o are el, pentru niciun ban din lumea asta…”, a spunea atunci artista.

Reacția lui Cătălin Măruță după dezvăluirile făcute de Alexandra Stan

Cătălin Măruță a oferit însă acum o reacție la cele spuse de Alexandra Stan, după ce un timp a tăcut. Astfel, acesta a deschis subiectul, în direct, în timpul unei discuții cu Lora. El a spus ce crede despre toată această situație.

Măruţă: Dacă are probleme de sănătate, din toată inima, mă rog să îi fie bine. Nu poţi să ne acuzi pe noi, mai ales că erau glume. Dintr-odată te schimbi aşa?

Lora: Cine ştie, poate s-a întâmplat ceva.

Măruţă: Mă uitam la tine cum povesteai despre mesajele acelea de hate de la oameni şi simţeam acelaşi lucru.

Lora: Nu trebuie să iei lucrurile personal.

Măruţă: Şi eu am familie, copii, şi nu pot fi judecat pentru ceva ce nu am făcut, Lora: E o durere acolo”, a fost discuția purtată de Cătălin Măruță și Lora.

Însă nici pauza de publicitate nu a calmat spiritele, astfel că Măruță și-a continuat discursul, ajungând să o acuze pe Alexandra Stan că ar fi mințit.

„A spus nişte minciuni, azi vrem să vă arătăm şi imagini, şi ce a făcut la noi în platou. Povestea asta pleaca de la un mesaj pe care o sa vi-l citesc mai târziu.”, a spus Măruță în direct, la Pro Tv.

Urmăriți Playtech.ro și pe