Lora își schimbă meseria. Cu ce vrea să se ocupe: ‘E o lume mult mai unită’

Lora își schimbă meseria. Cu ce vrea să se ocupe: ‘E o lume mult mai unită’
Dezvăluiri despre noul ei proiect

Lora își schimbă meseria, după 17 ani de la debutul în muzică. Vedeta a găsit o pasiune mai mare decât cea de a fi scenă.

Vedeta a vorbit despre noua ei pasiune și spune că în acest domeniu există „o lume frumoasă și mai unită” decât cea a industriei muzicale.

Lora are o nouă pasiune

Lora joacă în filmul „Pup-o, mă! 2 – Mireasă Nebună”, unde și-a descoperit pasiunea pentru actorie.

Cântăreața spune că îi place enorm acest domeniu și că a cunoscut oameni de la care a avut ce învăța. În plus, lumea actorilor este mai unită decât cea a cântăreților, lucru care a surprins-o plăcut.

„Am primit propunerea în perioada de 40 de zile după moartea mamei mele și am acceptat pentru că văzusem prima parte și mi-a plăcut, iar despre Alin Panc auzisem multe lucruri bune. Am plecat în Bali cu scenariul filmului în bagaj”, a dezvăluit Lora pentru Libertatea.

Cum a fost la filmări

Artista a avut doar cuvinte de laudă pentru echipa de la filmări, de la regizorul Camelia Popa, până la colegii cu care a avut de tras scene.

„A fost foarte frumos la filmări. Greu, dar frumos. Echipa senzațională, oameni care m-au primit cu brațele deschise și a fost minunat să primesc sfaturi de la profesioniști. Mi-a plăcut să lucrez cu regizorul Camelia Popa care m-a ajutat să-mi înțeleg mai bine personajul”, a continuat ea.

A avut de jucat scene complicate, mai ales că a filmat într-o perioadă în care era extrem de frig.

„La fiecare „stop” sărea echipa cu prosoape, pături, cojoace, masaj pentru a mă încălzi. Greu este să rămâi în personaj, într-un moment vulnerabil atunci când se dă „stop””, a mai spus Lora.

Artista spune că este o lume mai frumoasă decât cea a muzicii

Cântăreața s-a bucurat de această experiență, mai ales că, povestește ea, mamei sale i-ar fi plăcut să o vadă pe un ecran de cinema, jucând într-un film.

„E o lume frumoasă și mult mai unită decât lumea din care vin, cred că interpretarea anumitor personaje în videoclipurile mele,

dar și experiența cu filmul „Lara” pentru copii și adolescenți care s-a bucurat de un mare succes, m-au ajutat să am curaj să spun „Da” atunci când mi s-a propus „Pup-o Mă 2- mireasă nebună”, a spus Lora.

Lumea actoriei a fascinat-o și spune că este un domeniu pe care a ajuns să îl iubească.

În plus, Lora povestește că îi face mare plăcere să își „împrumute inima” unor personaje pentru a le spune povestea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI