Andra, anunț surpriză după 13 ani de mariaj cu Cătălin Măruță. Ce a anunțat vedeta

Andra, anunț surpriză după 13 ani de mariaj cu Cătălin Măruță. Ce a anunțat vedeta
Andra, anunt surpriza dupa 13 ani de mariaj cu Catalin Maruta. Ce a anuntat vedeta

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Au o familie frumoasă, doi copii talentați și o carieră de invidiat. Recent, în viața celor doi a avut loc un eveniment extrem de special, ocazie cu care Andra și-a surprins total soțul, dar și fanii. Ce anunț supriză a făcut vedeta.

Andra Măruță, mesaj special într-o zi importantă

În urmă cu doar câteva zile, Andra Măruță a sărbătorit un eveniment foarte important din viața ei. Frumoasa artistă a făcut 35 de ani. O zi așa de specială nu se putea încheia fără un cadou pentru fani. Cântăreața a lansat o nouă piesă. Melodia se numește sugestiv ”Timpul” și a fost dedicată fanilor artistei.

”Astăzi de ziua mea vreau să vă fac un cadou, lansez o nouă piesă la ora 17:00 pe canalul meu de Youtube. Să fiți acolo cu comentarii și abia aștept părerea voastră despre această melodie „Timpul”, le-a transmis Andra fanilor ei din mediul online.

În relația de cuplu, Andra și Cătălin Măruță nu au probleme. Deși, de-a lungul timpului, s-a tot speculat faptul că ar exista tensiuni între cei doi, artista demonstrează că totul este perfect în căsnicia sa.

„Duci lupte prea multe si e prea ciudat

Sa stai langa mine sa nu simti nimic

Te uiti inocent, eu ma uit supara

Cum poti sa te intrebi ce ne-a indepartat

––––––––––––––––-

Partajul la doi ce prostie, dar ce sa impart

Cand toate care ne adunau acum ne despart

As lasa timpul sa termine filmul

Dar sunt facuti, din pacate, sa tot caut altceva

Tu lasa-mi iubirea sa caute drumul

Si poate intr-o viata planetelor noastre s-or alinia”, sunt doar câteva dintre versurile piesei „Timpul”, lansată de Andra recent.

Cum a fost cerută în căsătorie artista. Cătălin Măruță este un romantic incurabil

Vedeta PRO TV își amintește cu drag de cererea în căsătorie a lui Cătălin Măruță. Momentul special a avut loc la Veneția, un oraș romantic, perfect pentru îndrăgostiți.

„Acolo am primit inelul de logodnă la Veneţia. Da, pe gondolă. Nu, a fost romantic. A luat două pahare de şampanie, a luat o şampanie, gondolierul ne cânta. Nu mai ştiu, îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă că eram emoţionată şi când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoţionată am fost.

Voiai să sară în apă, lasă aşa, mai bine că n-a cântat.  Ne stricam viitorul. A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor.”, a dezvăluit artista.