Cătălin Cazacu, obligat de Măruță să aleagă între 12 femei din România. Ce a spus despre Adelina Pestrițu, Oana Roman sau Mihaela Rădulescu

Cătălin Cazacu, obligat de Măruță să aleagă între 12 femei din România. Ce a spus despre Adelina Pestrițu, Oana Roman sau Mihaela Rădulescu
Ce a spus Catalin Cazacu despre Mihaela Radulescu, Adelina Pestritu sau Oana Roman

Cătălin Cazacu a fost prezent azi în emisiunea ”La Măruță”, unde a povestit ce anume a făcut de Paște, dar a fost supus și unui test inedit de către prezentator.

Cătălin Cazacu, obligat de Măruță să aleagă între 12 femei din România

Cătălin Cazacu a dezvăluit că de Paște a mers la mare.

”Toată lumea vrea să mă căsătorească. Pentru că Paștele a căzut odată cu 1 mai, eu am ales sa merg la mare. Am ocolit să merg la ai mei. Am vaccinul, dar nu am rapelul. A fost foarte frumos, a fost destul de multa lume la mare. M-am distrat foarte tare, abia aștept să înceapă sezonul, lumea e nedistrată”, a spus Cătălin Cazacu.

Tot sportivul a fost rugat să aleagă dintre 12 vedete, pe care dintre ele ar lua-o de nevastă, ar săruta-o sau ar refuza-o. Iată ce răspunsuri a dat Cătălin Cazacu:

”Pe Ruby aș saruta-o. Nu. Ruby pleaca acasa că are iubit. Pe Inna aș pupa-o și pe Alexandra Stan aș lua-o acasă.

De luat acasă, nu o iau pe Mihaela Radulescu, că e cu băiatul ala care face un sport extrem. O iau pe Andreea Raicu acasă, că apare în poza gătind, e de luat. O pupăm pe Alexandra Dinu. Doar un sărut pasional cu ea.

Dintre Antonia, Adelina Pestritu și Madalina Ghenea

Poate să fie răspunsul la toate întrebările Mădălina Ghenea? Pe Adelina Pestrițu o trimit acasă, pentru ca a fost căsătorită cu prietenul meu, Liviu Vârciu. O aleg pe Madălina Ghenea ca să o pup și să o iau acasă.

Dintre Oana Roman, Oana Lis și Niculina Stoican.

Aici, tot Mădălina Ghenea e răspunsul final. Nu am nicio variantă câștigătoare. Renunț! Bine, fie! Oana Lis merge acasă pentru că e târziu, Niculina Stoican, pentru că e îmbrăcată în costum popular i-o prezint mamei. Nu, i-o prezint mamei pe Oana Roman și o sărut pe Niculina Stoican”, a spus Cătălin Cazacu.

Despre Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu a fost concurent și în emisiunea Exatlon, în urmă cu ceva timp. Acesta a fost multiplu campion la motociclism – viteză.

După participarea la această emisiune, Cătălin Cazacu a fost prezentator al emisiunii ”Distracțiile lui Cazacu”, la postul public de televiziune. De asemenea, Cătălin Cazacu a prezentat și emisiunea Cash Taxi și a fost co-prezentator în emisiunea Vulturii de noapte, alături de Giani Kiriţă şi Victor Slav. De menționat este că el a ajuns şi pană în semifinalele Exatlon, primul sezon al emisiunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI