Cătălin Cazacu, la Pro TV? În ce show ar putea fi văzut fostul concurent de la Exatlon

Fostul concurent de la Exatlon a fost reperat de curând pe platourile de filmare pentru un celebru serial românesc. De aceea, mulți s-au întrebat dacă îl vom vedea pe Cătălin Cazacu, la Pro TV, în viitorul apropiat.

Cătălin Cazacu, la Pro TV? În ce show ar putea fi văzut

Vedeta de la Kanal D ar putea migra spre Pro TV, mulți fiind de părere că publicul român va afla în mod cert și de ce a fost prezent Cătălin Cazacu pe platourile de filmare. Este vorba despre culisele serialului Vlad, pe care fostul concurent al Exatlon l-a vizitat. Potrivit celor de la cancan.ro, există și câteva surse în cadrul echipei de filmare de la producția de renume care îi confirma prezența.

Cătălin Cazacu, la Pro TV În ce show ar putea fi văzut fostul concurent de la Exatlon
Cătălin Cazacu a fost observat pe platoul de filmare de la serialul Vlad

Sportivul ar putea avea o apariție în serialul Vlad, mai ales că ar fi filmat câteva scene pentru unul dintre viitoarele episoade ale producției de la Pro TV. Nu mai reprezintă pentru nimeni un secret că pentru Cătălin Cazacu actoria reprezintă o mare pasiune. De aceea, ar putea fi vorba chiar de ceva mult mai serios și i-ar putea deveni coleg de serial lui Adrian Nartea.

Cătălin Cazacu în serialul Vlad?

Vestea e una uimitoare, pentru că există mulți dintre fanii fostului concurent Exatlon care și-ar dori să îl vadă într-o asemenea ipostază și producție. Producătorii de la Pro TV ar fi fost foarte fascinați de reprezentația avută de către Cătălin Cazacu în filmul „Faci sau Taci”, în regia lui Iura Luncașu. În respectiva producție l-a interpretat pe Briceag, un personaj controversat, asociat cu lumea interlopă.

Prezența lui Cătălin Cazacu a fost foarte apreciată de public și câtă vreme a participat la Exatlon și se pare că urmează să treacă la următoarea etapă a carierei sale. Până în momentul de față, nici reprezentanții Pro TV, nici vedeta nu au confirmat transferul spectaculos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI